Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Włącznik/Przekaźnik świateł
Witam Was. Mam mały problem mianowicie światła drogowe zapalaja mi sie razem z zapłonem. Postój zapalam normalnie wlacznikiem ale światla drogowe nie reaguja na włącznik wogule. Mowie kupie nowy włącznik przyszedł dzis i lipton dalej to samo... Moje pytanie brzmi co teraz jest jakis jeszcze przekaźnik świateł ktory je odpala? Moze to padło?
Piłeś nie jedź, nie piłeś ... wypij 
Moja Golfina
zapraszam 
moj-golf/golfik-by-sanchopancho-p-t34028.html
Crash Test Golfa III jak na ten rok prod. to naprawde całkiem całkiem

Moja Golfina
zapraszam 

-

SanchoPancho - Badacz tematu
kolego wychodzi z tego ze poprzedni właściciel podłączył automatyczny wyłącznik świateł mniej więcej coś takiego http://allegro.pl/automatyczny-wlacznik ... 93357.html ja również mam podobny u siebie , przy włączanie zapłonu zapalają się światła .Poszukaj takiej czarnej skrzyneczki z wyłącznikiem nad bezpiecznikami i po prostu wyłącz go ,"problem" powinien zniknąć (jeśli to ci tak bardzo przeszkadza) a tak w ogóle to nie ten dział na taki temat 

-

maxx - Badacz tematu
Wiem teraz zaczailem że nie ten temat
Dzieki kolego śmigam zobaczyć tak jak mowisz. PozdraVWiam
[ Dodano: 2011-10-20, 16:39 ]
Tylko hmmm mi sie tak stało przez przypadek jak go kupilem wszystko było ok normalnie wlączałem światła a wydażyło sie takie cos że pewnego razu wsiadłem do autka zapalam postoje chce zapalic mijania a wlącznik ni cholery nie chce przeskoczyć wiec (użylem wiecej sily) i przeskoczyl tylko jakos tak dziwnie chodzil i od tamtego czasu zauwazylem wlasnie ze przy zaplonie zapalaja sie swiatła myślalem ze to włącznik dzis przyszedl nowy ale tez lipa.
Dzieki kolego śmigam zobaczyć tak jak mowisz. PozdraVWiam
[ Dodano: 2011-10-20, 16:39 ]
Tylko hmmm mi sie tak stało przez przypadek jak go kupilem wszystko było ok normalnie wlączałem światła a wydażyło sie takie cos że pewnego razu wsiadłem do autka zapalam postoje chce zapalic mijania a wlącznik ni cholery nie chce przeskoczyć wiec (użylem wiecej sily) i przeskoczyl tylko jakos tak dziwnie chodzil i od tamtego czasu zauwazylem wlasnie ze przy zaplonie zapalaja sie swiatła myślalem ze to włącznik dzis przyszedl nowy ale tez lipa.

Moja Golfina
zapraszam 

Moja Golfina
zapraszam 

-

czesiek a widzisz a ja odłączylem na 10 sek i myślałem że pomoże
ide zalookac czy da rade tak jak mowisz. prezesik25 oczywiscie jak wskazówka cześka nie pomoze ustosunkuje sie do Ciebie jezeli nikt nic wiecej nie podpowie tymczasem dzieki
[ Dodano: 2011-10-21, 19:52 ]
nie pomogło odlaczenie aku
(((((
[ Dodano: 2011-10-21, 19:53 ]
Ma ktos jeszcze jakies pomysly czy tylko zostal mi elektryk?
ide zalookac czy da rade tak jak mowisz. prezesik25 oczywiscie jak wskazówka cześka nie pomoze ustosunkuje sie do Ciebie jezeli nikt nic wiecej nie podpowie tymczasem dzieki
[ Dodano: 2011-10-21, 19:52 ]
nie pomogło odlaczenie aku
((((( [ Dodano: 2011-10-21, 19:53 ]
Ma ktos jeszcze jakies pomysly czy tylko zostal mi elektryk?
Moja Golfina
zapraszam 

Moja Golfina
zapraszam 

-

• Strona 1 z 1