Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Vpower syntetyczny GTL
witam wszystkich wczoraj pojechałem zatankoać i znajomy polecił mi Vpower diesel syntetyczny GTL (na stacji SHELL) i po przejechaniu kilku kilometrów poczułem jakby autko lepiej wchodziło na obroty jazda jest bardziej płynna i dynamiczna,zawsze lałem zwykły diesel bo uważałem że to strata pieniędzy no i zdziwiłem się jestem pozytywnie zaskoczony.Czy ktoś miał juz taki przypadek?Czym się różnią że jest odczuwalna różnica?
- mipi
- Czytacz
też tankowałem V-povera i mam dobre zdanie na ten temat. Troszkę mi mniej nawet palił...
Teraz niestety Golf pije PB95, z powodu braku kasy, ale jak finanse będą lepsze to V-pover wraca
Teraz niestety Golf pije PB95, z powodu braku kasy, ale jak finanse będą lepsze to V-pover wraca
- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
jarekddz napisał(a):też tankowałem V-povera i mam dobre zdanie na ten temat. Troszkę mi mniej nawet palił...
cholera, to zamiast VPower diesla mozna lac bezolowiowa i jest taniej?? a ja głupi wyrzucam w bloto tyle kasy

-

lysutki - Badacz tematu
- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1