Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
VAG Śląskie
Koledzy mój golfik cos słabo ciągnie kilka lat temu też miałem golfa z Holandii i szedł jak przecinak a też to byłą 90 a ten jakby powera nie miał może ktoś życzliwy z okoliy z Vagie by zrobil rozeznanie raczej turbo to nie jest albo wtryski mają prostate albo kompresji silnik nie ma . Jak to mówią VAg prawdę Ci powie mogę kupic na alledrogo ale po co jak to potem leży
- slogger
- Berbeć
slogger, wydasz 30 zł no 45 z przesyłką i czy bedziesz potrzebował czy nie to zawsze bedzie lerzało można odsprzedac
program prawie gotowca moge podesłac na laptopa
ale jeszcze ten laptop zostaje też można kupic

Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
k-m-r1 napisał(a):slogger, wydasz 30 zł no 45 z przesyłką i czy bedziesz potrzebował czy nie to zawsze bedzie lerzało można odsprzedac
no ok to jak możesz to podeślij na marekcziba@gmail.com
Tylko mój golf rocznik 95 z vin 96 TDI 90 ma obd 1 czy obd2 ? Sprawdziłem OBD2 nad zapalniczką
- slogger
- Berbeć
• Strona 1 z 1