Witam mam maly problem, a mianowicie z programem VAG i sprawdzeniem kąt wtrysku. Wiem że trzeba uruchomić program VAG i wejsc w odpowiednie okna programu zeby sprawdzic kat wtrysku. np. 000 blok musisz wcisnąć basic settings i 2 pozycja daje ci wartość kąta wtrysku.
Kiedy chce sprawdzic kat wtrysku nie moge wejsc w zakladke basic settings DLACZEGO. Moze nie ta wersja VAG. posiadam autko golf III TDi 1996. Moze jakies linki do nowszych aplikacji VAG-COM Release 409-1. Prosz o jakies konkretne informacje hej
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Nie masz pelnej wersji vag to nie wejdziesz w nastawy podstawowe.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
opolanin napisał(a):ale ceny
biorąc pod uwagę fakt że można emulator VAS'a qpic już za ~ 2000 pln - adako będzie musiało się zdrowo napocić żeby utrzymac obecne ceny VCDS'a
ostatnio intensywnie testowałem rodzimy VCP (k+CAN) - i po pierwszych negatywnych wrażeniach przyszedł czas na pochwałe ... długie kodowanie ogarnia w zadawalającym stopniu - VCDS 908 to sprzęt na tym samym poziomie - cenowo - VCP ~ 900 pln VCDS jak na powyzszym linku - ciągle te kabelki to substytuty VAS'a
-

leopard - Members
• Strona 1 z 1