Wszystko spoko, możesz tak zrobić tylko zaworka jednostronnego ( na schemacie łącznik) nie możesz z tego co wiem usunąć z układu bo wtedy bodajże zbiornik podciśnień nie będzie spełniał swojej roli
Zrobilem ten uproszczony schemat i dalej bylo jak wczesniej, tzn slaby do 2200 iogolnie slabszy, szukalem dalej i przy demontarzu intercoolera znalazlem wezyk ktory nigdzie nie jest wpiety, to ten co wychodzi z n75 na zbiornik podcisnienia i nie mam pojecia gdzie go wpiac....
Rozumiem, tak mam, ale nie wiem gdzie wpiqc ten wszyk do zviorniczka, a nie moge zlokalizowac tego wpiecia.... Jakby ktos mogl mi pokazac lopatologicznie na zdjeciu to bylbym wdzieczny bo serio nie wiem
Mozliwe abym tego nie mial? Bo ten wezyk wisial tak jak na zdjeciu a nie moge zlokalizowac nigdzie takiej czarnej banki.... Cos musze z nim zrobic bo jednak tamtedybucieka cianienie
no tak na sztuke to go możesz chociaż zatkać ale najlepiej jakbyś założył jakiś zbiorniczek podciśnień. W każdym 1.9 TDI on jest taki sam, w 1.8T też jest taki sam.