Witam, na zimnym silniku trzęsie mi wszystko w środku, wymieniłęm w nim wszystkie poduchy oraz na nowo ustawiono mi rozrząd, pompe tak samo regulowano, gdy dotykam przedniej belki w silniku na ktorej jest poducha to ona drga, więc myślę że ona przenosi drgania ale co z tym zrobić? w belce wymienić poduszki? czy jest wyposażona w nie?
Do tego płyn od chłodnicy co jakiś czas mi się zapala kontrolka to go dolewam ale czemu on ubywa? bylem przy okazji zapytać takiego pierwszego lepszego mechanika co o tym mysli to powiedział mi że to może być uszczelka pod głowicą, ucieka płyn a niema wycieków i że 3 cilindry palą ale nie 4 bo jak się silnik zagrzeje to już wtedy ten 4 się odpala i chodzi normalnie, Fakt czasami jak silnik odpale i tak chwile pochodzi to po pewnym czasie tak jakby się coś załączało i jest trochę wiecej obrotów wtedy, bo jak odpalam silnik po np godzinie znow to z 850 obrotów ma i zanim dojdzie do 950 to troche mija. Powiedział że też przez to mi trzęsie silnik, koszt wymiany wycenił na 700 zł!!! czy to tak drogo leci?

robocizna sama czy wszystko komplet...