Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
stary filtr paliwa
do nowego fitra wlalem pol litra paliwa ze starego wylalem moze z 200 ml tak byl zapchany?jak odkrecilem dolny zaworek praktycznie nic sie nie wylalo, tez tak mieliscie
- marcinkazimierz
- Gaduła
Ja przy wymianie filtra zalałem go czystym paliwem ponieważ jak wylałem paliwo ze starego to aż szkoda gadać było :
2 warstwy ropy , i zabrudzenia (pyłki) więc nie wiem czy się opłaca oszczędzać na 200 ml paliwa
Filtr 40-50 zł
a co do twojego pytania to wylałem ze starego filtra tyle ile wlałem do nowego
2 warstwy ropy , i zabrudzenia (pyłki) więc nie wiem czy się opłaca oszczędzać na 200 ml paliwa
Filtr 40-50 zł
a co do twojego pytania to wylałem ze starego filtra tyle ile wlałem do nowego

-

Szheyk - Badacz tematu
Ja sie na tym nie skupiam, odkrecam zawsze opaski, wywalam filtr, zalany nowy filtr wsadzam i tyle, po co sobie głowe zawracać ile paliwa wchodzi
filtr jest od tego zeby był w nim syf i tyle 
filtr jest od tego zeby był w nim syf i tyle 
-

k0la - Badacz tematu
nie otochodzi czy warto starym bo niewarto zastanawiam sie tylko czemu tak malo wylalem ze starego
filtra. az tak po roku by sie zabrudzil? fakt ze po wymianie filtra i czyszczeniu przeplywki( nigdy nei ruszanej) auto odzyskalo troche mocy , teraz zabieram sie za egr
filtra. az tak po roku by sie zabrudzil? fakt ze po wymianie filtra i czyszczeniu przeplywki( nigdy nei ruszanej) auto odzyskalo troche mocy , teraz zabieram sie za egr
- marcinkazimierz
- Gaduła
• Strona 1 z 1