[shadow=orange]Witam mam taki problem.
Przy 4000obr np na autostradzie
dlawi silnik i spada delikatnie moc.
Co mam zrobic czym to jest spowodowane
prosze o pomoc[/shadow]
Moderator: Moderator
.

JA... nie ma problemu... najlepiej umyjcie te auta i oddajcie do muzeum techniki...Snejk18 napisał(a):kto kręci TDI-ka do 4k
SotoM napisał(a):JA... nie ma problemu... najlepiej umyjcie te auta i oddajcie do muzeum techniki...Snejk18 napisał(a):kto kręci TDI-ka do 4k![]()
sprobuje tej wymianki filtra paliwa i sie zobaczy. a jak sie kreci miedzy 2 i 3 tys obrotow to jest normalna jazda a powyzej juz zabawa
a no chyba ze ktos sie boi o swoje TDI haha a po to jest forum zeby sie zapytac mimo ze bylo sporo postow bo kazdy przypadek jest inny tak jak kazda usterka silnika TDI sie od siebie rozni 
) ale zwyczajnie nie kręcę silnika do takich obrotów...
michail55 napisał(a):a krece sobie do takich obrotow bo na autostradzie trzeba
Żeby nie było nieporozumień, autostrad często nie odwiedzam, ale parę razy się zdarzyło i jakoś dalej twierdzę, że kręcenie do takich obrotów, nawet tam, jest zbędne.michail55 napisał(a):po to jest forum zeby sie zapytac

SotoM napisał(a):albo moze wymien filtr paliwa i powinno byc dobrze...
michail55 napisał(a):sprobuje tej wymianki filtra paliwa i sie zobaczy.
Jak się okazało 1z juz tak ma ze przy tych obrotach sie zawiesza;/ nie potrafilem tego ogranac wiec teraz juz wiem ze do 4k nie moge cisnac i mam to na uwadze.(co nie znaczy ze wszystko jest dobrze)
)))din napisał(a): Ja u siebie kiedys wyprzedzalem i przy 4k nagle brak mocy i przerazenieJak się okazało 1z juz tak ma ze przy tych obrotach sie zawiesza;/
mam tdi nie dlugo juz troche robilem na vagu nie wyszly zadne bledy a co do logow to robil mi to gosc podczasz ustawiania nastawnika chyba 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości