Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
skąd ten olej?
zauważyłem już jakiś czas temu (ok roku bo wtedy kupiłem golfika) że na takich (chyba dwóch) rurkach gumowych co wystają po prawej stronie spod osłony silnika jest olej, skąd on się bierze? I jak temu zaradzić?
-

KrOOpekkk - Czytacz
A ubywa oleju ?
może one są uj...., brudne po prostu ... nie wiem za bardzo gdzie te gumowe rurki są bo troche nie jasno napisałeś bo tam z prawej strony są przynajmniej ze 4 gumowe rurki i ze dwie gumowe RURY
a to na pewno olej a nie ropa ? 
może one są uj...., brudne po prostu ... nie wiem za bardzo gdzie te gumowe rurki są bo troche nie jasno napisałeś bo tam z prawej strony są przynajmniej ze 4 gumowe rurki i ze dwie gumowe RURY
- morsdicti
- Members
morsdicti napisał(a):A ubywa oleju ?może one są uj...., brudne po prostu ... nie wiem za bardzo gdzie te gumowe rurki są bo troche nie jasno napisałeś bo tam z prawej strony są przynajmniej ze 4 gumowe rurki i ze dwie gumowe RURY
hmm... to są takie dość grubawe rury i na nich jest olej (ropa) troche to kapie i spływa na chodnik(jezdnię)
oleju raczej nie ubywa.
-

KrOOpekkk - Czytacz
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1