Witam.
chciałem zasięgnąć opinii na temat VW golfa 3 1.9 D. Przy odpalaniu z samego rana (jak są morzy w nocy) przez 3-4 sekundy skaczą mi obroty. potem się wszystko uspokaja i jest jzu dobrze cały cza. Czy te silniki tak mają czy jest coś nie tak??Proszę o informacje. pozdrawiam
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
stary ja w TDIku mam podobnie z rana po mrozie jak odpalam obroty mi podskakuja do 1000 ale za moment wraca do normalnej pracy. wiec chyba nic zlego sie nie dzieje
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
tak mi sie wydaje po swojej obserwacji. ja tesh jestem swiezakiem w tej kwestii mam 1 dieselka od pazdziernika
ale ucze sie szybko
pozdrowka milo ze moglem pomoc
ale ucze sie szybko
pozdrowka milo ze moglem pomocJAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
Kiedy sie odpala trzeba włączyc zapłon na pare sekund i poczekac az swiece sie zagrzeją
ja własnie tak robie, czekam tylko az bedzie słychac takie "pykniecie" i wtedy nie pa problemu
u mnie w TDI jak odpale obroty tez są przez chwile na 1000 i spadają, po prostu ten typ tak ma 
ja własnie tak robie, czekam tylko az bedzie słychac takie "pykniecie" i wtedy nie pa problemu
u mnie w TDI jak odpale obroty tez są przez chwile na 1000 i spadają, po prostu ten typ tak ma 
-

Ramze$ - Czytacz
• Strona 1 z 1