Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
silnik głośno chodzi
Witam, otóż mam taki problem, silnik chodzi mi chodzi jak traktor po dodawaniu gazu, oddałem auto wcześniej dla mechanika, żeby sprawdził mi ciśnienie na tłokach, gościu z pewnością nie chce przyznać się do swego błędu, wiem ze to z jego winy bo przed oddaniem nie chodził tak głośno, gdzie tkwi problem?
- gonzales
- Czytacz
Może i banalne ale olej jest?
miałem przypadek w audi, koleś przyjechał i mówi że coś głośno pracuje ja na bagnet a tam sucho 
miałem przypadek w audi, koleś przyjechał i mówi że coś głośno pracuje ja na bagnet a tam sucho 
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
speckom autor tematu nie pisze nic o wymianie rozrządu
zobacz czy masz padpieta kostke od 3 wtryskiwacza albo czy kabel nie uszkodzony

Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Nadwozie: 5-drzwiowe
speckom napisał(a):krzyś napisał(a):speckom autor tematu nie pisze nic o wymianie rozrządu![]()
czy ja napisalem ze chodzi o wymiane rozrządu ? ,moze mial kiedys wymieiany poprostu i mu nie ustawili ,zreszta nawet jak by próbowali to widzialem w kilku warsztatach ,że źle to robią i nie umieją.
autor napisał ze zaprowadził samochód do mechanika w celu sprawdzania spręzania i że przed chodził normalnie wieccc.....albo zbieg okolicznosci albo wina mechanika
Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1