Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
silnik gasinie zaraz po odpaleniu
Witam Mam 19 tdi i jest problem czasami po odpaleniu silnik gasnie tak jakby zostalo odciete paliwo po ponownym przekreceniu kluczyka jest Ok i silnik dziala bez problemow Czy ktos moze Podpowiedziec mi co to moze byc Dzieki i Pozdrawiam ToMaszH
- ToMaszH
- Berbeć
Re: silnik gasinie zaraz po odpaleniu
WITAM KOLEDO PRZYCZYNA MOŻE BYĆ IMOBILAJZER .JA TAK SAMO MIAŁEM I OKAZAŁO SIE ŻE W PUSZCE IMOBILAJZERA MIAŁEM ZIMNY LUT
MOŻE BYĆ JESZCZ PIERŚCIEŃ BRUDNY KTÓTY CZYTA KOD Z KLUCZYKA jEST PRZY STACYJCE ALE TRZEBA ZDJĄC OSŁONE ŻEBY GO WYCZYŚCIĆ
MOŻE BYĆ JESZCZ PIERŚCIEŃ BRUDNY KTÓTY CZYTA KOD Z KLUCZYKA jEST PRZY STACYJCE ALE TRZEBA ZDJĄC OSŁONE ŻEBY GO WYCZYŚCIĆ
- piwko*!
- Czytacz
proponuje zebys na kilka dni dal banke 5 litrowa pod maske i wtedy bedziesz wiedzial czy przewody sa drozne ja tak mialem ale zalezy na czym sie jezdzi 

- driver1811
- Berbeć
Witaj , moja fura też tak miała po tym jak zamontowałem alarm , a przyczyną okazał się brązowy przewód masowy który jest zakończony oczkiem , a szukać go trzeba pod plastikiem przed nogami kierowcy , wyczyściłem końcówkę i włala problem zniknął
- kombifura
- Berbeć
• Strona 1 z 1