I pytanie... czesto jezdze na bialorus. Wiadomo tam benzyna na luk oil jest po 2 zl. Zalalem ostatnio chyba 75 litrow pod korek. Ustawilem sie na gorce bokiem tak aby wlew byl pod kontem... Przejechalem 450 km i mam jeszcze 3/4 baku. Ile moze tam wchodzic litrow?
II Pytanie. Czy mozna zamontowac wiekszy bak, np od pasata. Moze ktos mial z czyms takim doczynienia.
Z gory dzieki za info.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
lepiej kup passataaa,,,,,,,,
[ Dodano: 2008-10-07, 12:57 ]
to masz tdi a lejesz PB? ? ?czy czegoś niezczaiłem?
[ Dodano: 2008-10-07, 12:57 ]
to masz tdi a lejesz PB? ? ?czy czegoś niezczaiłem?

-

jacekPlacekkk - Gaduła
mam takiego samego tylko "97 rok i do odpowietrzacza wlałem 20l.
pozdrawiam. a do paska nie wiem ilem można wlać , ale się dowiem mój kolo ma b4.
P.S.: masz może wersje GT ?
pozdrawiam. a do paska nie wiem ilem można wlać , ale się dowiem mój kolo ma b4.
P.S.: masz może wersje GT ?
- japoniecraszyn
- Berbeć
hmm gt?
Nie wiem po czym poznac wersje GT....Ten to Silnik 110 km afn czarne znaczki VW zawieszenie eibach nacinane tarcze(nie wiem moze takie seryjne byly). Siedzenia seryjne ma, nie jakies tam kubly.
Co to znaczy do odpowietrzacza wlalem, gdzie on jest i jak to zrobic... a moze ja przez przypadek tak zrobilem?
Co to znaczy do odpowietrzacza wlalem, gdzie on jest i jak to zrobic... a moze ja przez przypadek tak zrobilem?
- Sebastian_golf
- Czytacz
• Strona 1 z 1