silnik 1,9 Tdi 90 km 1z

Wszystkie informacje o silnikach diesla.

Moderator: Moderator

Postprzez robertrocky » 21 mar 2013, o 15:53

tzn . polska wersja jest do bani czy jak ?
ROBERT
Avatar użytkownika
robertrocky
Czytacz
 
Posty: 32
Dołączył(a): 9 mar 2013, o 18:36
Lokalizacja: STALOWA WOLA

 

Postprzez palio » 21 mar 2013, o 15:56

Nie mówię, że jest do bani. Po prostu nie rozgryzłem jej. Jakaś dziwna jest dla mnie.

Może dlatego, że przyzwyczaiłem się do vag-coma.
Avatar użytkownika
palio
Administrator
 
Posty: 3891
Dołączył(a): 24 mar 2010, o 20:45
Lokalizacja: Fajsławice
Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Balcer » 21 mar 2013, o 17:06

palio45 napisał(a):

Ja mam taki kabel -> http://viaken.pl/pl/vag-usb-kkl-line-2- ... zarny.html



Moim zdaniem jedyny sluszny dostawca/ producent interfacow na polskim rynku.


Palio45 a ten vag com 311 dziala stabilnie na viscie ?
Wiem ze mialem problemy z 409 bo dzialy sie cuda rozne jednak jak wspominalem pare postow wyzej uzywam XP i jest wszystko ok .


Interface'y do VAG dzialaja wymiennie z programami do VAG'a
[img width=406 height=90]http://polatanysklad.pl/logo/2.png[/img]
Balcer
Czytacz
 
Posty: 96
Dołączył(a): 2 gru 2012, o 14:37
Lokalizacja: włoclawek

Postprzez palio » 21 mar 2013, o 18:12

Balcer, z tego co koledzy mówią to ponoć działa stabilnie.

Ja używam Win7 i zupełnie innego programu.
Avatar użytkownika
palio
Administrator
 
Posty: 3891
Dołączył(a): 24 mar 2010, o 20:45
Lokalizacja: Fajsławice
Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez robertrocky » 21 mar 2013, o 22:59

ja zainstalowałem na viscie vag 4,9 polska wersja i zobacze jutro jak działa to opowiem wrazenia . vw tool juz działa , wszystko krzani ta vista ale cóż :-o :-x :cry:

[ Dodano: 2013-03-22, 19:56 ]
Witam, pisze co i jak mi wyszło z vag

Jak podpiołem vag to kąt wtrysku wskazywało 3-6 a po trzech próbach mam 51-54 poprawa jest . co do reszty zobacze jutro jak bedzie zimny po nocy , Zastanawia mnie to podniebieskie dymienie ale moze sie wszystko wygrzewa z nadmiary paliwa jakie było w wydechu bo kopci coraz mniej , jak csie nagrzał to wogóle :-)

[ Dodano: 2013-03-23, 15:44 ]
Wyczyściłem tez zawór EGR , i na razie chodzi mi . :cry:

[ Dodano: 2013-03-23, 15:47 ]
Acha mam pytanie dlaczego jak wkładam 1 bieg to nieraz mi nie wchodzi ,znaczy sie nie ma zgrzytów tylko nie mozna włozyc biegu ,trzeba poprawic nieraz ze 2-3 razy i jest ok, :oops:
ROBERT
Avatar użytkownika
robertrocky
Czytacz
 
Posty: 32
Dołączył(a): 9 mar 2013, o 18:36
Lokalizacja: STALOWA WOLA

Poprzednia strona

- - -



Powrót do Silniki diesla

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości