Moderator: Moderator
marcinkoz2910 napisał(a):da sie panowie da sie

Cysiu_NS napisał(a):przebieg jest zapisany w kompie czy w liczniku
kubsoon napisał(a):W zasadzie jestem w posiadaniu POLSKI'ego VAG'a 2.5 ale nie mogę połączyć się z licznikiem. A może robię coś nie tak?
marcinkoz2910 napisał(a):powiem tak VAG jest potężnym narzędziem w rękach tego kto dużo wie

to nas uczyli w technikum ale wyciągać kod z telewizora jak miał blokadę rodzicielską, a nie wiem czy tez wiesz że za machlojki z licznikiem można iść siedzieć ale to też tak na marginesie..................leopard napisał(a):wyciągnąc BIN licznika
Jednak przy odrobinie cwaniactwa (nie praktykować!
) da się coś wydusić z tych nie koniecznie legalnych zabawek. Porządny elektronik zawsze Ci powiem, że chwała tym co wymyślili oryginalnego VAG'a i jest w tym deczko prawdy - fakt kasa wydana ale oni sobie to odpracują, gorzej z takimi jak my - ludźmi którzy potrzebują urządzenia na użytek własny. Dlatego też jestem zdania, że im więcej będziesz się interesował tym tematem tym lepiej dla Ciebie. Pytałeś o przebieg - czy da się to z jakiegoś źródła wykrzesać? - tak z tym, że samemu ogarnąć temat to nie jest prosta rzecz, jednak czego by nie skorzystać z pomocy tych którzy się na tym znają, nieprawda?
Polecam forum serwisu viaken.pl To forum fejsu który posiadam (zresztą nie tylko VAG'a), warto się zarejestrować i popytać ludzi, są tacy którzy na prawdę znają temat i zapewne przy odrobinie własnego zaangważowania pomogą. Jeżeli chodzi np. konkretnie o bloki pomiarowe to zawsze możesz sam dokonać analizy wartości interfejsem i wrzucić na forum a koledzy powiedzą co nieco.marcinkoz2910 napisał(a):w każdym auktu z komputerem są trzy miejsca przechowywania przebiegu auta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości