Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Rozrusznik
Witam.Pada mi rozrusznik i o to moje pytanie czy rozrusznik kazdy golf 3 ma taki sam?Moj silnik to 1.9 TD. Ps.a może ktoś chce kupić golfa??
- rafol1988
- Czytacz
to co wiem benzyna ma inny a dizel inny .ja wymieniałem 7 miesiecy temu zapłaciłem 250 zł za nowy
Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
gdzieś na ten temat był link
zraz poszukam
[ Dodano: 2013-07-06, 13:06 ]
szczotki i bendlix sprawdz .niemoge znależć postu na temat rozrusznika.ale ja na twojim miejsu kupił bym nowy i nie bawił sie w naprawy.chyba że planujesz wkrótce golfa sprzedać
zraz poszukam [ Dodano: 2013-07-06, 13:06 ]
szczotki i bendlix sprawdz .niemoge znależć postu na temat rozrusznika.ale ja na twojim miejsu kupił bym nowy i nie bawił sie w naprawy.chyba że planujesz wkrótce golfa sprzedać

-

hanawald - Members
hanawald napisał(a):ale ja na twojim miejsu kupił bym nowy i nie bawił sie w naprawy
Hm... policzmy. Nowy rozrusznik :
hanawald napisał(a):ja wymieniałem 7 miesiecy temu zapłaciłem 250 zł za nowy
Bendix , szczotki i tulejki... ok 100 zł. Tak czy siak samodzielna regeneracja wyjdzie taniej.
rafol1988 napisał(a):Ps.a może ktoś chce kupić golfa??
Od takich Post scriptum jest inny dział na tym forum a nazwa jego "Sprzedam Auto"

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Tak więc rozrusznik to zależy jaki masz czy taki
z ośką czy taki jak mój bez ośki
zależy co ci poadło ja bym rozebrał go pierw i zobaczył co jest nie tak i może wyjdzie taniej i lepiej niż drugi w niewiadomym stanie a tu możesz sobie porównać rozruszniki które są podobne http://altera.jdm.pl/catalog/product_in ... ts_id=2949 wg. mnie liczy się ilość obrotów ,kierunek i rozmieszczenie otworów na śruby jężeli wszystko gra to możesz kupować 
z ośką czy taki jak mój bez ośki
zależy co ci poadło ja bym rozebrał go pierw i zobaczył co jest nie tak i może wyjdzie taniej i lepiej niż drugi w niewiadomym stanie a tu możesz sobie porównać rozruszniki które są podobne http://altera.jdm.pl/catalog/product_in ... ts_id=2949 wg. mnie liczy się ilość obrotów ,kierunek i rozmieszczenie otworów na śruby jężeli wszystko gra to możesz kupować -

Pozor - Members
tak pisałem o nowym ponieważ jak kolega chce golfa zostawić na nastepne pare lat to sie opłaca u mnie regeneracja kosztuje około 150 a nowy 250 pod warunkiem że zostawisz stary ja poszedłem na to dla sto zł nie bede bawił sie regeneracją 

-

hanawald - Members
o i to zawsze jakaś nowinka
tego nie wiedziałem
ciekawe czy rozrusznik od Diesla do benzyny się lepiej sprawuje
ciekawe czy rozrusznik od Diesla do benzyny się lepiej sprawuje-

Pozor - Members