wiec jak??Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-

Zico63 - Members
Ja chętnie pomoge tylko nie bede kupował takich kabli dla kogos, jak mi raz aQ padnie t kupie nowy a nie bede sie bawił w kable bo szkoda na to czasu a wczesniej czy pozniej trzeba bedzie wymienić aQ. A jak ktos ma chęć się bawić to niech kupuje kabelki
Sprawdz rozrząd bo szkoda silnika jezeli przeskoczył, a to bardzo prawdopodobne
Sprawdz rozrząd bo szkoda silnika jezeli przeskoczył, a to bardzo prawdopodobne
-

Nowal - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Zico63 napisał(a):No a koledze na drodze to już pomóc nie można?
wlasnie a o kolegach tesh warto pamietac

-

Golfik1986 - Ekspert
Nowal napisał(a): jak mi raz aQ padnie t kupie nowy
ciekawe madralo co zrobisz jak ci padnie w nocy pod domkiem w górach a trzeba bedzie gdzieś pilnie jechac (lekarz etc) ...
różne przygody mogą się przytrafic - kable w bagażnikq jeść nie wołają - a czasem są bardzo pomocne
[ Dodano: 2008-11-30, 18:28 ]
danielsonn napisał(a):ale czy vagiem jakos to sprawdze czy musze rozbierac??
co chcesz VAG'iem sprawdzić

-

leopard - Members
jak ja to zauwaze w tym programie?? tzn jak sie to zobrazuje, pytam gdyz nigdy tego nie robilem...
wystarczy na jalowym testowac, czy pod obciazeniem
wystarczy na jalowym testowac, czy pod obciazeniem

- danielsonn
- Czytacz
[quote="leopard"
ciekawe madralo co zrobisz jak ci padnie w nocy pod domkiem w górach a trzeba bedzie gdzieś pilnie jechac (lekarz etc) ...
różne przygody mogą się przytrafic - kable w bagażnikq jeść nie wołają - a czasem są bardzo pomocne [/quote]
Każdy ma swoje zdanie, aQ tak od sobie nie wysiada, zawsze widać ze cos jest nie tak, tk miałm w lato auto stało 3 dni i nie mialo zabardzo sily odpalać to zmienilem aQ i teraz 2 tyg stał w garazu i na dotyk zapalił. Oczywiscie moze zdarzyc sie taka sytuacja jak piszesz ale rzadko mam okazje byc w gorach itd. Każdy mysli inaczej wiec nie bede sie sprzeczał kto ma racje a kto nie
różne przygody mogą się przytrafic - kable w bagażnikq jeść nie wołają - a czasem są bardzo pomocne [/quote]
Każdy ma swoje zdanie, aQ tak od sobie nie wysiada, zawsze widać ze cos jest nie tak, tk miałm w lato auto stało 3 dni i nie mialo zabardzo sily odpalać to zmienilem aQ i teraz 2 tyg stał w garazu i na dotyk zapalił. Oczywiscie moze zdarzyc sie taka sytuacja jak piszesz ale rzadko mam okazje byc w gorach itd. Każdy mysli inaczej wiec nie bede sie sprzeczał kto ma racje a kto nie
-

Nowal - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
na jałowym - zobacz 01->08->004 jeśli nie będzie synchronizacji kata - rozrząd przestawiony[/quote]
jak ja mam te cyferki rozumiec
mam je gdzies w programie wpisac
mam polskiego vaga 4,9
sorry ale jestem zielony w tej materii wiec licze na wyrozumialosc i cierpliwosc...
jak ja mam te cyferki rozumiec
mam je gdzies w programie wpisac
mam polskiego vaga 4,9
sorry ale jestem zielony w tej materii wiec licze na wyrozumialosc i cierpliwosc...

- danielsonn
- Czytacz