Witam mam kolejny problem z moim golfem. Przerywał przy prędkości około 120 km/h w międzyczasie dorobiłem się dziury w wydechu i teraz słyszę ze przerywaniu towarzyszy strzał w wydech. Problem nasila się gdy jadę na rezerwie auto przerywa i strzela już na niskich prędkościach i są problemy z odpalaniem. Ostatnio przy próbie odpalania zostawiłem za sobą białą zasłonę dymną. W końcu odpalił i dojechałem na stacje po zatankowaniu problem pojawiał się jeszcze z 5 km potem przerywał już tylko przy 120 km/h.
Niedawno była wymieniana pompa paliwa myślałem ze to rozwiąże problem przerywania ,ale problem niestety pozostał.
Silnik to 1.9 TDI 1Z
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Za malo przeslanek.
Czy po wymianie pompy wtryskowej byl ustawiany i sprawdzany kat wtrysku? Kiedy wymieniany byl filtr paliwa, czy sa bable powietrza od filtra do pompy. Co to znaczy, ze przerywa? Wpada w tryb awaryjny?
Czy po wymianie pompy wtryskowej byl ustawiany i sprawdzany kat wtrysku? Kiedy wymieniany byl filtr paliwa, czy sa bable powietrza od filtra do pompy. Co to znaczy, ze przerywa? Wpada w tryb awaryjny?
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
Ja bym tu obstawiał albo kąt wtrysku przestawiony o jakies 0.3 stopnia albo przytkany obwód paliwowy, czyli właściwie to co poprzednik.
-

k0la - Badacz tematu
• Strona 1 z 1