Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
przekaznik swiec zarowych gdzie
witam chcial bym sie dowiedziec gdzie znajduje sie w afn takowy przekaznik szybki za odp dzieki
- mateusz_918
- Gaduła
- Rocznik: 96
- Silnik: 1.9 AFN
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Re: przekaznik swiec zarowych gdzie
przekaźnik od świec żarowych znajduje się w skrzynce bezpieczników numer przekaźnika 103
Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
niemoge odpalić auta auto odpala tylko na plaka w dolot sprawdziłem wszystko i jedna rzecz nie działa nie ma w niej prądu bezpiecznik w skrzynce 80a podł kable swiec wysokiego napięcia nadpaliły sie dymek poszedł jak zwarłem recznie przekażnik 103 i wsadziłem drut miedziany w miejsce bezpiecznika 80a
w normalnym bendzynowym jest na podszybiu cewka zapłonowa tu też cos takiego jest w tym samym miejscu tylko nie wiem jak sie to nazywa niedostaje prądu ta (niby cewka) ktoś wie jak to sie nazywa niemoge nigdzie tego w czesciach wyszperać.
w normalnym bendzynowym jest na podszybiu cewka zapłonowa tu też cos takiego jest w tym samym miejscu tylko nie wiem jak sie to nazywa niedostaje prądu ta (niby cewka) ktoś wie jak to sie nazywa niemoge nigdzie tego w czesciach wyszperać.
- mateusz_918
- Gaduła
dobra znalazłem kupiłem ten przekażnik pod podszybiem i to samo, wyczytałem ze odpinając czujnik temp wody swiece żarowe powinny swiecik ok 50 sek tak też się dzieje przekażnik 103 zwiera rozwiera w momęcie odpiętego czujnika temperatury wody, jednak po jego podłaczeniu ten przekażnik 103 milczy, drugi problem to palący się bezpiecznik 80a instalacja wygląda na nieprzerwaną nic się nie zwiera, ktos potrafi pomóc?? golf odpali tylko na plack w dolot 
- mateusz_918
- Gaduła
nie wiem, a przekaźnik 109 jest sprawny? to jest przekaźnik od pompy i ogólnie w TDI za wiele rzeczy odpowiada
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Nadwozie: kombi
- mateusz_918
- Gaduła