Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Przekaznik do swiec zarowych?
Siemka. Gdzie znajduje sie przekaznik do swiec zarowych gdzies pod deska rozdzielcza gdzies schowany czy tam w skrzynce bezpiecznikow bo mechanik nie mogl zlokalizowac tego?? i czy drogi jest taki bezpiecznik... 

- v12party
- Czytacz
To nie był mechanik skoro nie mógł tego zlokalizować-zmień go jak najszybciej!
A co do przekaźnika to znajduje się on w skrzynce bezpieczników (nad tymi zwykłymi małymi bezpiecznikami) Widnieje na nim nr. 103 lub 104.
A co do przekaźnika to znajduje się on w skrzynce bezpieczników (nad tymi zwykłymi małymi bezpiecznikami) Widnieje na nim nr. 103 lub 104.
[shadow=red] Sprzedam 2 x Kawa ZX-6R, 2001r oraz 2004r (636 na wtrysku) [/shadow] Sprzęty w nienagannej kondycji... Więcej info na PW.
-

Repsol - Badacz tematu
ILE ? tyle kasy za jebn... kosteczke
!! wow chyba ze złota . POwiem takauto mi padło i nie chciało odpalic dlatego ze zostały spalone swiece zarowe i kupilem przekaznik jakis za 50 zl. Kolo serwa jest tam taka puszeczka i tam jest taka blaszka ze jak daje sie pod zaplon to sie swiece grzeja. A on wyjal mi ta blaszke i kazal do elektryka z tym jechac bo jak auto jest zimne to musze odpalac go od + i styknac swiece zarowa ale on tez nie jest pewny co do przekaznika...
!! wow chyba ze złota . POwiem takauto mi padło i nie chciało odpalic dlatego ze zostały spalone swiece zarowe i kupilem przekaznik jakis za 50 zl. Kolo serwa jest tam taka puszeczka i tam jest taka blaszka ze jak daje sie pod zaplon to sie swiece grzeja. A on wyjal mi ta blaszke i kazal do elektryka z tym jechac bo jak auto jest zimne to musze odpalac go od + i styknac swiece zarowa ale on tez nie jest pewny co do przekaznika...- v12party
- Czytacz
AAA ok kurda ale juz bylem u elektryka i jest wszystko dobrze cos ten mechanik taki jakos zakrecony byl jak go robil no ale wiec pali dobrze znow XD
[ Dodano: 2009-02-12, 14:01 ]
Aha a i jeszcze pokazalem przekaznik elektrykowi ta kostke 50zl kosztowala ale przynajmniej dobrze ze skleby na kreske dawaja xD i jest wszystko ok wiec przekazniki i bezpieczniki wszystko mam dobre
[ Dodano: 2009-02-12, 14:01 ]
Aha a i jeszcze pokazalem przekaznik elektrykowi ta kostke 50zl kosztowala ale przynajmniej dobrze ze skleby na kreske dawaja xD i jest wszystko ok wiec przekazniki i bezpieczniki wszystko mam dobre

- v12party
- Czytacz
• Strona 1 z 1