Witam!
Mam taki problem, auto na wszystkich biegach jeździ normalnie natomiast na piątce przez chwilę przyspiesza, a później mam takie wrażenie jakby autko miało utratę mocy. przy 130km/h nagle przestaje przyspieszać... A co dziwniejsze wystarczy lekko puścić gaz i jak po chwili znów docisnę to auto nabiera prędkości ale po chwili znów dzieje się to co wcześciej Czy ktoś wie co to może być?? Gadałem ze znajomym i mówił mi cos o jakimś wyłączniku przepływowym(chyba) to może być to, czy coś bardziej poważnego??
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
kolego miałem ten problem i kilku moich znajomych jak kolega pisał wyżej najpierw sprawdz przepływkę a jak to nie pomoże to za filtrem paliwa jest takie urządzonko do którego dochodzą 3 wężyki czarny niebieski i czerwony przy włączeniu zapłonu powinno dać kliknięcie jak nie może być uszkodzone bardzo często siada w golfach
- beny255
- Berbeć
ja jutro bede wymienial filtr paliwa...i zobaczymy czy cos pomoze..aha a przeplywomierz mi czyscili...a nie lepiej go wymienic??? aha i jesli wymaina filtra nie pomoze..to co wtedy?? moze byc pompa do wymiany..?:/
-

skuchol - Czytacz
• Strona 1 z 1