wydaje mi się że to wina wtrysków że są za słabe albo przytkane, po próbie wyciągnięcia wytrysków opadły mi ręce bo ani drgną więc co robić???? PomocyModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
problem z pompą afn w 1z Pomocy
siema założyłem pompę z afn do mojego 1z i niby wszystko okej ale zauważyłem że robią mi się bąbelki dookoła świec żarowych
wydaje mi się że to wina wtrysków że są za słabe albo przytkane, po próbie wyciągnięcia wytrysków opadły mi ręce bo ani drgną więc co robić???? Pomocy
wydaje mi się że to wina wtrysków że są za słabe albo przytkane, po próbie wyciągnięcia wytrysków opadły mi ręce bo ani drgną więc co robić???? Pomocy- alex20
- Berbeć
Musisz sobie zrobic przyrzad do wyciagania wtryskow. Podjedz do mechanika ktory robi auta i moze miec stary przewod paliwowy do twoich wtryskow, ucinasz go bierzesz sama nakretke. Spawasz do niej pret na ktorym umieszczasz ciezarek jakis taki ze dwa kilo, i z drugiej strony preta przyspawujesz ogranicznik. Juz jak masz wtrysk przygotowany do wyjecia to nakrecasz ten przyrzad na niego i walisz ciezarkiem w odwrotna strone w ogranicznik na precie i wtrysk wyskakuje
- robercik
- Badacz tematu
skoro bąble sa w koło świecy żarowej to ona jest nieszczelna po co ruszasz wtryski?? jeśli cieknie ropa to sprawdź poprawność przykręcenia rurki oraz węzki przelewowe..
Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1