Witam,
mam problem z odpalaniem.. ładowałam akumulator całą noc , rano raz odpalił a juz drugi raz nie chciał.. przełożyłam akumulator z innego samochodu i jest ten sam problem. co to moze byc ?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Napisz coś więcej co dokładnie się dzieje. Czy rozrusznik kręci i nie odpala? Czy nic sie nie dzieje po przekręceniu kluczyka?
Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
wogole nie kreci tak jakby akumulator byl rozladowany.. nie ma pradu..
przekrecam kluczyk jest brzedkniecie i cisza..
jutro podjade zeby sprawdzili akumulator.. moze on jest do wymiany.. jak bedzie sprawny to nie mam zielonego pojecia co sie stalo..
a swiece maja cos do tego ? czy przy swiecach on byl krecil.. i za ktoryms tam razem by odpalil..?
przekrecam kluczyk jest brzedkniecie i cisza..
jutro podjade zeby sprawdzili akumulator.. moze on jest do wymiany.. jak bedzie sprawny to nie mam zielonego pojecia co sie stalo..
a swiece maja cos do tego ? czy przy swiecach on byl krecil.. i za ktoryms tam razem by odpalil..?
- goska_
- Berbeć
Jak przełożyłaś inny akumulator to wina w akumulatorze nie leży. Bardziej bym się skłaniała do alternatora jeśli gubi prąd. Jak nie kręci to wtedy rozrusznik ale pytanie jest takie czy podczas jazdy jest sytuacja, że samochód niedomaga bo brak mu prądu?
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
przelozylam za slaby akumulator..
a na tym moim ladowanie bylo... ale on nie trzymal juz pradu w sobie..
dzisiaj podjechalam do chlopakow ktorzy sprawdzaja na ile procent akumulator jest sprawny..
moj wogole nie zyl.. 0,01% swietnie...; )
kupilam drugi i chodzi jak cukiereczek ; ))
a na tym moim ladowanie bylo... ale on nie trzymal juz pradu w sobie..
dzisiaj podjechalam do chlopakow ktorzy sprawdzaja na ile procent akumulator jest sprawny..
moj wogole nie zyl.. 0,01% swietnie...; )
kupilam drugi i chodzi jak cukiereczek ; ))
- goska_
- Berbeć
• Strona 1 z 1