[/b] WITAM mam pytanie czy ktos sie orientuje co sie dzieje z obrotami silnika w moim autku WV golf III 1,9 TD 93' opiszę sytuacje:
podczas jazdy obroty spadają do zera i miga kontrolka oleju( silnik nie traci mocy)
Proszę o pomoc z góry dziękuje
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
dziękuje za podpowiedz napewno spróbuje usunąć usterke mam nadzieje że nie jest to skomplikowana naprawa bo sam jestem początkujacy w tych sparawach;) PS. czy wystarczy zaizolowac ten przewód czy trzeb będzie wymieniac całą kostke?
- kwasior13
- Berbeć
Witam ponownie mozesz to tylko zalutowac i zaizolowac jak urwał Ci sie ten kabel zaraz przy wtyczce to musisz ja lekko rozebrac wyciagajac gumowe uszczelnienia i potem za pomoca cienkiego drutu wyciagnąc ten styk a tam juz jest na zasadzie zgniecienia blaszek. Ja to tak zrobiłem i juz zrobiłem jakies 2500 km i nic sie z tym nie dzieje ale najpierw zabacz czy to to napewno to.
- buffalo
- Czytacz
buffalo, jak patrzyłem to ten przewód wyglada całkiem dobrze nie widac zadnych peknieć to co proponujesz???
i wogóle cięzko tą wtyczke wyciagnąć mozę przyrdawiała czy co? nie dałem rady jej sciągnać bo niechciałem na chama zrywać. i co ja teraz z tym fantem mam zrobić popryskać WD-40?
i wogóle cięzko tą wtyczke wyciagnąć mozę przyrdawiała czy co? nie dałem rady jej sciągnać bo niechciałem na chama zrywać. i co ja teraz z tym fantem mam zrobić popryskać WD-40?- kwasior13
- Berbeć
Napewno sprawdze
Cze??
dzieki za dobre rady napewno sprawdz? bo teraz nie mia?em czasu:( ale sprawdze i napisze czy to jednak te przewody jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam
dzieki za dobre rady napewno sprawdz? bo teraz nie mia?em czasu:( ale sprawdze i napisze czy to jednak te przewody jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam
- kwasior13
- Berbeć
• Strona 1 z 1