Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
problem po poworcie z myjki
znajomy ma seata cordobe 1,9tdi, wrocil pare minut temu z myjki cinieniowej i efekt jest taki ze nie da sie teraz normalnie odpalic auta, silnik odpala na 2 sekundy i gasnie, jakies sugestie co sie moglo stac? gdzie na szybko szukac przyczyny, bo to ze sie cos zalalo to raczej oczywiste
- kuracjusz
- Badacz tematu
IMMOBILAJZERkuracjusz napisał(a):silnik odpala na 2 sekundy
jak ma inny kluczy to niech spróbuje innym odpalić a jak nie to auto na VAGa
ale przedmuchajcie te okablowanie tak jak już koledzy wspomnieli
-

marcinkoz2910 - Members
Przedmuchać, a jak to nic nie da to może się woda gdzieś dostała do filtra paliwa. A jak odpali to przerywa czy równo 2 sek i gaśnie??
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
nie przerywa, rowno chodzi ale tylko przez te 2 sekundy i koniec, zobaczymy co bedzie jutro, bo dzisiaj auta nie udalo sie normalnie odpalic mimo suszenia kilku kostek, moze do jutra woda odparuje, hehe co do immobilisera to jutro sie sprawdzi innym kluczykiem, a jak sie nie uda to bedzie na rowerze jezdzil, haha
edit:
auto wczoraj trafilo do elektryka, bo nam sie nie udalo nic zrobic...
dzisiaj juz jest ok, werdykt: na skutek wilgoci spalil sie jakis przekaznik, bylo zwarcie w immobiliserze, pompa byla zapowietrzona, i chyba tyle co udalo mi sie zapamietac
edit:
auto wczoraj trafilo do elektryka, bo nam sie nie udalo nic zrobic...
dzisiaj juz jest ok, werdykt: na skutek wilgoci spalil sie jakis przekaznik, bylo zwarcie w immobiliserze, pompa byla zapowietrzona, i chyba tyle co udalo mi sie zapamietac
- kuracjusz
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1