Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Weź zdejmij pasek i sprawdź łożyska na rolce napinacza i w altku . bo je chyba w tle słychać zaczyna. A psikanie WD - 40 na pasek to może pomoże szybszemu jego zużyciu . Pomogło jedynie może przesmarowaniu łożyska.
Na Twoim miejscu bym go zdjął sprawdził
Na Twoim miejscu bym go zdjął sprawdził

-

pietrasiak2 - Members
zrób to co kolega wyżej napisał sciągnij pasek wytrzyj go z tego wd 40 sprawczy czy rolka albo altek nie huczy.A co do tego napinacza to jesteś pewien że taki wyjechał w oryginale ? może takie w ameryce wypuszczali choć wątpie
-

Pozor - Members
no to kolejna nowinka o której nie miałem pojęcia
ale co do tego piszczenia to sprawdź czy rolka albo napinacz nie huczy bo to mozę być ten problem bo z filmiku ciężko coś określić coś tam sobie popiskuje ale nie wiadomo co
ale co do tego piszczenia to sprawdź czy rolka albo napinacz nie huczy bo to mozę być ten problem bo z filmiku ciężko coś określić coś tam sobie popiskuje ale nie wiadomo co-

Pozor - Members
Ja mam AAZ i taki sam system napinania. do tego mam bicie na kole pasowym i właśnie nie wiem co z tym zrobic bo pisk jest tragiczny i z kazdym dniem chyba coraz gorszy
-

junior44 - Czytacz
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1.6 GT AFT
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

Pozor - Members
I co problem rozwiązany??? ja stawiam na rolke napinacza, ściągnij pasek i poruszaj nią troszkę, jak będzie miała luzy to znaczy że to łożysko w tej rolce skoro sprzegło altka jest dobre, i nie psikaj aż tyle tego wd
bo paska szkoda 
bo paska szkoda 
-

Suchy87 - Czytacz
a ja polecam rozwiązanie jak w audi, sam mam u siebie i nie narzekam
przerobiona łapa od audii i pierwsza lepsza rolka znaleziona u kumpla na warsztacie

przerobiona łapa od audii i pierwsza lepsza rolka znaleziona u kumpla na warsztacie

Mój traktor:
moj-golf/gtd-by-psiakrew-t53519.html
Diesel kopci diesel czadzi diesel nigdy cie nie zdradzi
moj-golf/gtd-by-psiakrew-t53519.html
Diesel kopci diesel czadzi diesel nigdy cie nie zdradzi
-

Psiakrew - Czytacz
Psiakrew napisał(a):a ja polecam rozwiązanie jak w audi, sam mam u siebie i nie narzekam![]()
przerobiona łapa od audii i pierwsza lepsza rolka znaleziona u kumpla na warsztacie![]()
[url=http://images50.fotosik.pl/1887/5af2e8f7cf4bdff1m.jpg]Obrazek[/URL]
Kolego dało by rade jakieś wyraźniejsze zdiecie zapodać ? Bo rozwiazanie widze godne uwagi
- brzesiu
- Badacz tematu
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe