Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Więcej niż 180 km/h nie wyciśniesz z niego skrzynia jest zbyt krótka
GTD By Paweł -----> moj-golf/gt-td-ic-by-garas1-t17994.html
-

garas1 - Gaduła
No właśnie moj tez... 180 .. i ni grosza więcej co prawda teraz mam go juz podpicowane ciutke i nie próbowałem ... ale wydaje mi sie ze to koniec ..
Ktoś tu wypisywał o AAZ'tach .. latających po 2oo .. ale nie wierze
Ktoś tu wypisywał o AAZ'tach .. latających po 2oo .. ale nie wierze

- MTi
- Badacz tematu
180 dobujałem swojego nawet tak w miarę szybko jak na jego lata. Podejrzewam że 190 pójdzie ale to już jest góra. Nawet jak mu "namodzisz" to może się zbierać lepiej ale szybciej już nie da rady bo skrzynia się kończy. Do latania więcej niż 190 już trzeba inną skrzynie. Ale czy warto tak wymęczać dziadka ?
-

Kurczak781 - Czytacz
a no lata ciutek lepiej
ale muszę jeszcze raz to rozebrac i wrzucić więcej podkładek .. bo dałem mało ciute ; / i mało przesunęło mi te obrotki .. ; D
wejdę do auta i spojrzę dokładnie o ile i napisze [ dalem chyba 3 podkladki cienkie ]
operacja naprawdę prosta ale.. delikatna ; D i ogranicznik od razu u mnie wyleciał
)
ale muszę jeszcze raz to rozebrac i wrzucić więcej podkładek .. bo dałem mało ciute ; / i mało przesunęło mi te obrotki .. ; D
wejdę do auta i spojrzę dokładnie o ile i napisze [ dalem chyba 3 podkladki cienkie ]
operacja naprawdę prosta ale.. delikatna ; D i ogranicznik od razu u mnie wyleciał
)- MTi
- Badacz tematu
-

maciek20186 - Czytacz
Ja miałem 165 km/h i jeszcze może by poszedł, ale po co? Wir w baku pewnie aż korek zassało
Jak na 20-letniego dziadka to jestem zadowolony 
Jak na 20-letniego dziadka to jestem zadowolony 
Moje vwozidełko: moj-golf/golf-3-by-bendi-t35710.html
- bendi86
- Badacz tematu