Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Prędkość
Witam, mam pytanie, a zarazem problem, wie ktoś może dlaczego mój golf 3 jedzie maksymalnie tylko 150Km/h ? Silnik to 1.9TDI z 1995roku, jest to hatchback, 3 drzwiowy, koła o rozmiarze 195/50 r15. Musze dodać, że przyśpiesza całkiem ładnie, przy każdej prędkości, więc dlatego pytam forumowiczów, co może być przyczyną maksymalnej prędkości rzędu 150Km/h ? Proszę o odpowiedź.
- adriant3
- Berbeć
Podepnij kolego vaga zrób logi statyczne oraz dynamiczne, bo tak to szukanie we mgle.. 

Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Ja nawet nie wiem co Ty do mnie powiedziałeś
ale domyślam się, że musiałbym komputer podłączyć itd. a u mnie jest to nie możliwe bo nie mam o tym pojęcia. Więc dlatego pytam może ktos będzie wiedział co mu jest, bez żadnych wyciągów z komputera.
ale domyślam się, że musiałbym komputer podłączyć itd. a u mnie jest to nie możliwe bo nie mam o tym pojęcia. Więc dlatego pytam może ktos będzie wiedział co mu jest, bez żadnych wyciągów z komputera.- adriant3
- Berbeć
adriant3 napisał(a):Ja nawet nie wiem co Ty do mnie powiedziałeś
nie możesz podjechać do kogoś kto ci podłączy autko? przyczyn takiego stanu rzeczy naprawdę może byc wiele i wymiana czego kol wiek na "pałę" odchudzi tylko twój portfel.. chyba że masz fart i trafisz za pierwszym razem na usterkę.. może być to uszkodzony przepływomierz powietrza więc możesz od jakiegoś kolegi pożyczyć na podmiankę

Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
No to jakbym miał jechać do jakiegoś mechanika, żeby go podłączył pod komputer to już bym mu go zostawił, żeby to zrobił, a nie ludziom na forum zawracał 

Ostatnio edytowano 24 maja 2014, o 08:15 przez adriant3, łącznie edytowano 1 raz
- adriant3
- Berbeć
adriant3, nikt nie jest jasnowidzem , nawet jak podjedziesz do mechanika to pierwsze co zrobi podłączy golfa pod kompa , pisze o profesjonalnym mechaniku a nie garażowym 

Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
• Strona 1 z 1