pozatym autko jezdzi dobrze i malo paliModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
potrzebuje widomosci
czy ktos ma jakies wiadomosci ,dane golfa wersji Ecomatic z silnikiem 1Y,mam rowniez dzignie zmiany biegow dziwna bo oprocz tego ze wrzuca biegi to jest lamana i sa ruchy do przodu i tylu,oraz dziwne kontrolki ale to zrobie foty i wrzuce..
pozatym autko jezdzi dobrze i malo pali
pozatym autko jezdzi dobrze i malo paligoten wagen
- BARTOVW
- Berbeć
VW golf 3 ecomatic CL -takie oznaczenie wersji:)fory jutro wrzuce:)
kupilem golfa w niemczech ma tam jakies przerobki w silniku ale niewiem co tam jest i poco
masz ten sam silnik jak na 64 KM ma nawet jaies przyspiszenie??jezdzilem wczesiej citroenem zx 1.9d i ten to prawie nie jezdzil porownujac do golfa a tam tez tyle koni i taka sama wagaopolanin
kupilem golfa w niemczech ma tam jakies przerobki w silniku ale niewiem co tam jest i pocogoten wagen
- BARTOVW
- Berbeć
Mam golfa 3 1.9TD jechalem 170KM/h i zgasl mi. Pracuje jak stary traktor ucieka mi plyn chlodzenia i leci niebieski dym z rury. Prosze o odpowiedz co moglo sie stac
czy to tylko rozrzad i uszczelka pod glowicą ?
czy to tylko rozrzad i uszczelka pod glowicą ?Mam golfa 3 1.9TD jechalem 170KM/h i zgasl mi. Pracuje jak stary traktor (pracuje na 3 garach) duze cisnienie pod korkiem wlewu paliwa ucieka mi plyn chlodzenia i leci niebieski dym z rury. Prosze o odpowiedz co moglo sie stac
czy to tylko rozrzad i uszczelka pod glowicą ? A wczesniej chodził jak rakieta 
czy to tylko rozrzad i uszczelka pod glowicą ? A wczesniej chodził jak rakieta 
- pawelos
- Berbeć
• Strona 1 z 1