Pompa , instalacja , pedały do aaz z tdi

Wszystkie informacje o silnikach diesla.

Moderator: Moderator

Pompa , instalacja , pedały do aaz z tdi

Postprzez kostek678 » 7 lip 2012, o 06:56

posiadam pompę i instalacje od tdi razem z pedałami ... czy dam rade to założyć do aaz ? czy to będzie chodziło ? i jak z ustawieniem dawki paliwa będę mógł podłączyć kompa ?
"...oprócz szaleństwa i głupoty można dodać ciekawość i chęć przesunięcia granicy, cechy bez, których dalej siedzieli byśmy w jaskiniach i ganiali za ogniem:).."
kostek678
Czytacz
 
Posty: 127
Dołączył(a): 14 lis 2011, o 02:23
Lokalizacja: Bolesławiec

Pompa , instalacja , pedały do aaz z tdi

 

Postprzez Reiven » 7 lip 2012, o 09:57

Założyć może i dasz radę ale działać nie będzie na pewno.
VW Power
Avatar użytkownika
Reiven
Gaduła
 
Posty: 462
Dołączył(a): 26 wrz 2008, o 10:48
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez k0la » 8 lip 2012, o 18:38

Jakiego kompa ? w AAZ niema kompa.
W TDI jest wtyczka do pompy.
Co do hamulca to bedzie działąć normalnie, ale sprzegło jest juz hudrauliczne, pedał gazu tez jest na potencjometrze.

W jakim celu chcesz to tam upychać ?
Avatar użytkownika
k0la
Badacz tematu
 
Posty: 387
Dołączył(a): 17 lis 2009, o 12:40
Lokalizacja: Wolfsburg

Postprzez kostek678 » 11 lip 2012, o 02:12

{cenzura} pali mi w {cenzura} a pozatym chce teraz zacząć przygode z tdi i kompem sie pobawić
"...oprócz szaleństwa i głupoty można dodać ciekawość i chęć przesunięcia granicy, cechy bez, których dalej siedzieli byśmy w jaskiniach i ganiali za ogniem:).."
kostek678
Czytacz
 
Posty: 127
Dołączył(a): 14 lis 2011, o 02:23
Lokalizacja: Bolesławiec

Postprzez Reiven » 11 lip 2012, o 13:20

To kup sobie golfa TDI, ale najpierw poczytaj i dowiedz się co nieco o TDI. Wtedy nie będziesz pisał takich postów.
VW Power
Avatar użytkownika
Reiven
Gaduła
 
Posty: 462
Dołączył(a): 26 wrz 2008, o 10:48
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez k0la » 11 lip 2012, o 23:10

e no sam z kompem to za wiele sie w tdi nie pobawisz :cwaniak:
sama zmiana pedałów od tdi nic Ci nieda - dosłownie nic bo nic z nimi nie bedziesz mógł zrobić :mrgreen:
tak wogóle to jak juz chcesz robic swap to ładuj ARL a nie żadną 90ke :-)
Avatar użytkownika
k0la
Badacz tematu
 
Posty: 387
Dołączył(a): 17 lis 2009, o 12:40
Lokalizacja: Wolfsburg


- - -



Powrót do Silniki diesla

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 43 gości