Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
poduszka silnika
chcę kupić dobry oryginał poduszkę tą środkową bo kupiłem tanią jakąś podróbkę i jest jeszcze gorzej.Macie jakieś sprawdzone?
- Pele
- Czytacz
tą środkową to znaczy jaką ? z przodu czy z tyłu silnika? patrząc od przodu??
ostatnio kolega miał podobny problem i wymiana poduszki silnika tej z tyłu silnika nie pomogła
objaw był taki że jak silnik był zimny to strasznie mu rwało silnikiem i nie wchodził na początku w obroty tylko trzymał 400 obr. i się dusił podczas jazdy było wszystko OK
okazało się że pompa miała nieszczelność i ssała mu powietrze musiał ją zregenerować i zapłacił za to 700zł
ostatnio kolega miał podobny problem i wymiana poduszki silnika tej z tyłu silnika nie pomogła
objaw był taki że jak silnik był zimny to strasznie mu rwało silnikiem i nie wchodził na początku w obroty tylko trzymał 400 obr. i się dusił podczas jazdy było wszystko OK
okazało się że pompa miała nieszczelność i ssała mu powietrze musiał ją zregenerować i zapłacił za to 700zł
-

marcinkoz2910 - Members
Radziłby wymienić wszxystkie a nie jedną pozatym i tak na nowej z początku będzie drżał po prostu teraz robią tylko szmelc . 

-

dadi321vw - Badacz tematu
tak to jest jak sie oszczedza... czesci bierze sie zawsze z górnej póły a nie jakies patplogie o których nikt nie słyszal a ekspedient wmówi ci ze dobre,niemieckie i ze wagonami to sprzedaje i nie ma reklamacji na to...
poduszki jak kupowac to tylko oryginał albo zamienik z górnej póly - jak to zrobil bartyy, kupujac FEBI'ego i ma z bani...
poduszki jak kupowac to tylko oryginał albo zamienik z górnej póly - jak to zrobil bartyy, kupujac FEBI'ego i ma z bani...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Masz racje w 99% czasem ten drogi jest szmelc a tańszy lepszy dzisiaj ze wszystkim tak jest poprostu szmelc robią a te markowe dobre to wogóle od orginału to jeszcze sporo odstają. 

-

Może nie wiem tak było by najlepiej ważne że autko chodzi poprostu wkurza mnie jakośc wykonania niektórych żeczy w dzisiejszych czasach ale koniec tematu nie na temat.;d 

-

• Strona 1 z 1