Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
poduszka pod silnikiem
Witam. Nie wiem czy to akurat w tym dziale. Mam pytanko. Jaki by był mniej więcej koszt poduszki pod silnik. Mam także do rególacji pompe wtryskową i nie wiem ile mam pieniędzy szykować. mam golfa 1.9 tdi 90 km 94 rocznik
Bo liczy się Agresja:P
-

kk07 - Czytacz
poduszki to nie duzy koszt ale podobno nowe zamienniki nie spisuja sie za zbytnio tak pisze wiara na 4um ktora wymieniala wiec lepiej kupic oryginal uzywke
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
Poduszka ta która znajduje sie przy skrzyni biegów to koszt około 50 zł (jakiś zamiennik) ,ja właśnie mam tą poduszkę do wymiany.
Mam pytanie ,czy są jakieś objawy podczas jazdy jeżeli poduszka (ta przy skrzyni biegów ) jest zużyta, ja żadnych nie zaobserwowałem.
Mam pytanie ,czy są jakieś objawy podczas jazdy jeżeli poduszka (ta przy skrzyni biegów ) jest zużyta, ja żadnych nie zaobserwowałem.
- cinkowski7
- Berbeć
co do tych objawów to ja też wiele nie odczuwałem ale wymieniłem poduchę bo olej się z niej lał, a po wymianie też wiele się nie zmieniło tylko silnik lepiej trzyma się ramy i to chyba wszystko...
- sławek2705
- Czytacz
• Strona 1 z 1