. Wymieniłem już u siebie bost pina i turbinka jest kolejnym krokiem a nie umiem się zabrać i jak już mówiłem chce ograniczyć koszta.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Podkręcenie turbiny 1.9AAZ gaarrett t2. Poszukiwany pomocnik
Witam. chciałem podkręcić turbinę ale że chce ograniczyć koszta to pomyślałem ,że może ktoś kto to robił użyczył by manometru i pomógł mechanicznie podkręcić ( NIE za pomocą MBC). Jestem z Katowic i ktoś kto jest z okolic może by się zagłębił w temat mojego golfa ? Oczywiście nic za darmo
. Wymieniłem już u siebie bost pina i turbinka jest kolejnym krokiem a nie umiem się zabrać i jak już mówiłem chce ograniczyć koszta.
. Wymieniłem już u siebie bost pina i turbinka jest kolejnym krokiem a nie umiem się zabrać i jak już mówiłem chce ograniczyć koszta.- jaro201
- Czytacz
kolego podkrec ja na sztandze (skróć)
ale czesto jest tak ze jest tak zapieczona ze ni huuuu..
czyli zostaje MBC
a jak chcesz mam mbc nowke i chce za mnie 40zł wiec nie majatek
i masz blisko do mnie
ale czesto jest tak ze jest tak zapieczona ze ni huuuu..
czyli zostaje MBC
a jak chcesz mam mbc nowke i chce za mnie 40zł wiec nie majatek
i masz blisko do mnie
- manus2008
- Badacz tematu
Nie chce otwierać nowego tematu a chciałbym się jeszcze zorientować czy takim wskaźnikiem da rade to ciśnienie pomierzyć na turbinie http://allegro.pl/manometr-m63-1-6-bar- ... 82396.html
- jaro201
- Czytacz
Skala się zgadza ja też ustawiałem ta takim zegarku
GTD By Paweł -----> moj-golf/gt-td-ic-by-garas1-t17994.html
-

garas1 - Gaduła
Ciśnienie możesz sprawdzic nawet na zwykłym zegarze od pompki do roweru ważne by pokazywała ciśnienie w Bar. a nie Psi. więc koszt takiego wskaźnika to góra 20 zł a podniesienie ciśnienia to najlepszym sposobem jest MBC jak chcesz kręcic kluczem to twoja sprawa ale 1. Jest to uciążliwe. 2. co chwilę musisz albo na kanał wjeżdzać albo ręce wyginać i parzyć za jednym razem 3. często sztanga się zapieka i tu kolejny problem bo może się nie obejść bez wyciągania turbiny
-

Pozor - Members
• Strona 1 z 1