Jakby była możliwość podkręcenia mojej Niuni za rozsądne pieniądze czemu nie? Może ktoś już "rasował" swoją 90tke? PozdroModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
Podkręcanie 90tki
Witajcie! Mam pytanko w jaki sposób najlepiej, najbezpieczniej i za w miare rozsądne pieniądze podkręcić moje 1.9 Tdi 90 KM?? W sumie moja 90tka "frunie" dobrze ale wiecie jak jest z mocą - jak z pieniędzmi nigdy za wiele
Jakby była możliwość podkręcenia mojej Niuni za rozsądne pieniądze czemu nie? Może ktoś już "rasował" swoją 90tke? Pozdro
Jakby była możliwość podkręcenia mojej Niuni za rozsądne pieniądze czemu nie? Może ktoś już "rasował" swoją 90tke? Pozdro- hermanix
- Berbeć
tak ja mam zrobiony program.kosztowało mnie to 800zł. jeźdzę juz 9miesiecy na programie i wogóle nic sie nie dzieje...do tego mam wtryski od ASV 110cio konnego Leona z reszta na moim Golfie mam zamieszczony wykres z hamowni. wejdź i zobacz. 118km 324Nm.napewno ci starczy tyle.to zalezy który rok masz golfa... jak masz nowsze ECU to są lepsze mozliwości. a zawirusował mi go nasz kolega z 4um Leopard...zajmuje sie tym.
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
SotoM napisał(a):tak ja mam zrobiony program.kosztowało mnie to 800zł. jeźdzę juz 9miesiecy na programie i wogóle nic sie nie dzieje...do tego mam wtryski od ASV 110cio konnego Leona z reszta na moim Golfie mam zamieszczony wykres z hamowni. wejdź i zobacz. 118km 324Nm.napewno ci starczy tyle.to zalezy który rok masz golfa... jak masz nowsze ECU to są lepsze mozliwości. a zawirusował mi go nasz kolega z 4um Leopard...zajmuje sie tym.
co to znaczy lepsze możliwości?
co byś polecał do 1.9tdi 1z z 96r?
pozdr
-

FBB - Czytacz
leopard napisał(a):FBB napisał(a):co byś polecał do 1.9tdi 1z z 96r?
zależy w jakiej kondycji jest silnik ... wszytsko zależy od stanu wyjściowego auta ...
czyli:obowiązkowa diagnostyka
-

FBB - Czytacz
• Strona 1 z 1