Witam szanownych forumowiczów, mam taki problem, aczkolwiek ostatnio odkręcałem radio z Ojca samochodu ( GOLF III ), odkręciłem, wyjąłem wszystko pięknie ładnie, następnie włożyłem tak jak bylo, przychodze do garażu po 3 dniach chcąc odpalic samochod, a tu po przekreceniu kluczynka nic sie nie dzieje, zapłon sie nie wlancza po prostu nic.
po ponownym wpięciu radia do samochodu, nie sprawdzalem czy samochod odpala, dopiero po 3 dniach ...
Pomocy bardzo prosze, gdyz Ojciec przyjedzie w ten piatek i jak samochod bedzie nie na chodzie to mi nogi z d...
grzebalem tylko przy radiu nic wiecej.
Jak myslicie czy to akumulator sie rozladowal ? ( moze podlaczyc pod prostownik ? )
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
- Filip
- Gaduła
to podlacz i zobacz a jak nei to moze kostka w stacyjce siadla
Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
nie wiem jak w djeźlu ale w 2.0 jak otworzysz maskę jest taki śmieszny kabelek <niewiemnaczym>. Jak nie jest podpięty to wszystko działa, ale po przekręceniu kluczyka nie dzieje się absolutnie nic
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1