Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
pali dużo więcej po wymianie rozrządu!!!!!
jakis czas temu oddałem mojeg Golfa 3 1.9GTD do warsztatu na wymiane rozrzadu i wszystkich pasków. ppo odebraniu auta z warsztatu przeraziłem sie pali jak smok,grubo pnad 9 litrów na 100 km!!! kto i powie co koles zle zrobil,czyzby zle ustawil rozrzad i zły kąt wtrysku,czy to mze wtryski leją. ponadto kopci bardziej.
- patrol84
- Berbeć
jedz i zobaczysz co ci powiedza....trzeba korzystac z darmochy jak mozna:)...niektorzy mechanicy to niezli naciagacze...potrafia specjalnie cos wykombinowac zeby naciagnac cie na jakas naprawe 

VW GOLF MK3 by STINGER
VW GOLF MK3 by STINGER
-

stingeros - Members
jak cos ci jeszcze bardzie zepsuja to jeszcze raz do niech pojedziesz.... i jezdzij tak dlugo az bedzie gotowe, a jak cos nie bedzie im pasowalo to powiedz zeby oddali ci kase i pojedziesz to innego zakladu...
- piotr0488
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Łaski nie robia, płacisz wymagasz!od razu bym do nich jechał!
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
- opolanin
byłem w tym warsztacie. Panowie sie błaznia,sciemniaja ze to ze wiecej pali to nie wina rozrzadu ani ich pracy
a jak zapytałem tego mechanika,ktory to robił dklaczego mi tyle pali to pwiedzial ze nie ma pojecia. Wiec zaczalem rozmawiac z szefem tego burdelu,on tez twierdzi ze to nie wina rzrzadu,ze kat wtrysku jest ok. To ze wiecej pali skomentwał w ten sposób,ze to zbieg oklicznosci i ze pewnie uklad paliwowy jest do rboty
Ja nie odpuscilem! pojechalem wiec do 4 innych zakładow ktore robia naprawy tego typu i kazdy stwierdzil ze pewnie pajac ktory to rbil przestawil jeden zabek na pompie i sie teraz dzieje tak a nie inaczej. Ponadto dzisiaj mechanik u ktorego bylem po porade zauwazyl ze w ukladzie paliwowym koles wkrecil jakas nowa srube a nie taka ktora byla wczesniej i przypuszcza ze wtedy zmienil sie kat wtrysku,a ponadto dziwi sie dlaczego w ogole ruszal ten element
a jak zapytałem tego mechanika,ktory to robił dklaczego mi tyle pali to pwiedzial ze nie ma pojecia. Wiec zaczalem rozmawiac z szefem tego burdelu,on tez twierdzi ze to nie wina rzrzadu,ze kat wtrysku jest ok. To ze wiecej pali skomentwał w ten sposób,ze to zbieg oklicznosci i ze pewnie uklad paliwowy jest do rboty
Ja nie odpuscilem! pojechalem wiec do 4 innych zakładow ktore robia naprawy tego typu i kazdy stwierdzil ze pewnie pajac ktory to rbil przestawil jeden zabek na pompie i sie teraz dzieje tak a nie inaczej. Ponadto dzisiaj mechanik u ktorego bylem po porade zauwazyl ze w ukladzie paliwowym koles wkrecil jakas nowa srube a nie taka ktora byla wczesniej i przypuszcza ze wtedy zmienil sie kat wtrysku,a ponadto dziwi sie dlaczego w ogole ruszal ten element- patrol84
- Berbeć
musze tam pojchać z jakims innym mechanikiem i jak wtedy zas beda wciskali kity to zeby ten umial im odpowiedziec jakimis dobrymi argumentami,mam znajomego ktry mi mowil ze pewien koles przez takie numery stracil licencje swojego warsztatu bo tez tak spartolił komusauto a ponem palil Janka
- patrol84
- Berbeć