Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
NIETYPOWY SWAP
WItam chciałbym zapytać czy ktos kiedy kolwiek probował albo widział cos takiego jak MK3 z silnikiem 2.5 tdi lecz tym rzędowym 5 cylindrowym który występuje w VW T4 i Volvo bo z tego co miałem przyjemnosc jeździc z tym silnkiem to moja opinia jak najbardziej pozytywna pytanie tylko czy dało by się go wsadzić do MK3
-

Longer - Czytacz
nie zmieści się, zobacz jak mało miejsca masz między blokiem a belką, więc piąty cylinder tam się nie zmieści
mieszczą się tylko 4-ro cylindrowe silniki + VR6, który wchodzi na styk, i nic większego tam nie wsadzisz (r32 i r36 są takiej samej wielkości jak VR6)
mieszczą się tylko 4-ro cylindrowe silniki + VR6, który wchodzi na styk, i nic większego tam nie wsadzisz (r32 i r36 są takiej samej wielkości jak VR6)
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
czyli mowisz ze jak dieslel to tylko R4 i najlepiej modzić z 1.9 TDI ew. można zrobić swap na 2.0 TDI 170 koni lecz podobno lepiej takie rzeczy działac na 1.9 TDI 130 koni i go dłubac mi sie VR6 podoba lecz dostał mi sie diesel narazie tym pojeżdze pomodze a moze potem kupie jakies VR6
-

Longer - Czytacz
juz po polsce nie jedena III z PDkiem jeździ... a o IIce nie wspomne...
VR6 pod warunkiem ze go rozbierzesz na czesci pierwsze i zrobisz silnik od podstaw kapitalke totalna aby to miało sens... zajechanego motoru nie ma co wstawiac....
VR6 pod warunkiem ze go rozbierzesz na czesci pierwsze i zrobisz silnik od podstaw kapitalke totalna aby to miało sens... zajechanego motoru nie ma co wstawiac....
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1