Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
nie odpala na ciepłym silniku
koledzy może coś takiego ktoś miał w swoim golfie td , jak jest zimny to pali od pierwszego a po nagrzaniu do swojej temperatury to trzeba mocno krecic długo aby załapał ,postoi ostgnie i pali normalnie co otym myslicie ,nadmieniam że wymieniłem czujnik temperatury i to samo robi ,pomocy,
Ostatnio edytowano 15 gru 2014, o 22:50 przez wt, łącznie edytowano 1 raz
- wt
- Czytacz
- johnypepelos
- Czytacz
- Rocznik: 1996
- Silnik: AHU
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Najprawdopodobniej tłokorodzielacz ma już dość.. Spróbuj schłodzić sekcję na zagrzanym motorze jak odpali lepiej to czeka cię wymiana Pumpy
Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
a czy tego nie można jakosc regenerowac tylko mus wymienic całą pompe .krzyś napisał(a):Najprawdopodobniej tłokorodzielacz ma już dość.. Spróbuj schłodzić sekcję na zagrzanym motorze jak odpali lepiej to czeka cię wymiana Pumpy
- wt
- Czytacz
regeneracja 600zl a uzywke dorwiesz za nawet 200 w dobrym stanie, sprawdz jeszcze rozrzad czy znaki sie zgrywaja
- mariusz9270
- Czytacz
Nie wiem czy nie będzie tego co u Mnie kiedyś.. U Mnie problem tkwił w przekaźniku 109, Jak był zimny to podgrzewal świece, potem przekaźnik cyknął i palił, jak juz auto było ciepłe to z niewiadomych Mi przyczyn przekaźnik juz nie wydawał oznak, musiałem uderzyć w plastyki pod kierownicą i pomagało. Polutowałem na nowo styki i jest git. DrobnosDrobnostka ale warto mieć na uwadze 

-

daniel9415 - Czytacz
• Strona 1 z 1