Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Nie odpala golf HELP!!!
Witam. Otóż mam problem z moim golfem 1,9 tdi 110KM AFN, samochód stoi w garażu i dzisiaj rano jak jechalem do szkoly to nie mogłem odpalic, kreciłem i tylko dymił na biało ale tak jakby wydawalo sie jakby chcial załapać coś ale nie mógł. Za jakimś 6 razem odpalił i pojechalem w obawie. Gdy wychodzilem ze szkoły i chcialem go odpalic to problem sie powtórzył. Zadzwonilem po ojca, przyjechał i on odpalił bez problemu o.O wtf. postał w garazu jakies 3 godz i chcialem sprawdzić znowu czy odpali, ale teraz to tylko krecił i dymił na biało. Nie wiem co jest grane, dodam ze jakis miesiąc temu wymieniałem pompe wspomagania ale to chyba nie ma nic wspólnego. Rozrząd miał wymieniany w lutym i aku też. POMOCY PLEASE!!!
- pele443
- Berbeć
pierwsza sprawa to podłączenie go pod kompa nic innego , prawdopodobnie padł przekaźnik lub się zawieśił od świec może być także czujnik temperatury i przekłamuje ze silnik jest ciepły i nie grzeje swiec ,,, ja bym sie nie bawił vag i tyle to nie td ;D 

"...oprócz szaleństwa i głupoty można dodać ciekawość i chęć przesunięcia granicy, cechy bez, których dalej siedzieli byśmy w jaskiniach i ganiali za ogniem:).."
- kostek678
- Czytacz
Otóż dzisiaj gadałem z mechanikiem i on mi mowil ze silnik chodzi bez problemu i zebym jechal go podpiąc pod kompa. I już jechalem a tu nagle na pierwszym skrzyżowaniu zgasł mi podczas zmiany biegu gdy obroty opadły troche, nigdy mi to sie nie zdarzało. I juz nie chciał odpalic.
- pele443
- Berbeć
• Strona 1 z 1