Witam wszystkich!!!
Mam maly problem z silnikiem mojego golfika. Od jakiegos czasu do gdy silnik nie przekrocza 2 tys obr zaczyna nim szarpac i przechodzi mu dopiero wtedy jak mu zdrowo depne. Dzisiaj zauwazylem tez ze na niskich obrotach np w czasie postoju na czerwonym silnik nie pracuje rowno. Jesli wie ktos co jest tego przyczyna bede wdzieczny za podpowiedz. Pozdrawiam wszystkich!!!!!!
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wymień ten filtr bo to podstawa prawidłowej pracy diesla.Napisz czy to pomogło. Jak nie to sprawdz cały układ,poczynając od wtrysków. Nie można jednoznacznie powiedzieć ,że padnięty jest filtr czy pompa. Od czegoś trzeba zacząć.
- ted3
- Czytacz
Wymieniłem filtr paliwa i niewiele to pomoglo a z tego co sie dowiedziałem to raczej nie jest wina pompy ani wtrysków. Wg mechanika przyczyna szarpania i tego ze silnik na wolnych obrotach nie pracuje równo jest jakich czujnik ale żeby sprawdzic który to trzeba by podiąć silnik do kompa. Pozdrawiam
-

Golf WRC - Berbeć
Zajebali i pewnie sie nie znajdzie bo nasza zajebista policja umorzyla cala sprawe po tygodniu.Oprocz mojego zwineli na tej samej ulicy w tym samym czasie jeszcze jednego takiego tez TDI i chcieli jeszcze passata z takim samym silnikiem ale im nie wyszlo.W kazdym razie bede chcial kupic znow taka troje bo to zajebisty samochod ale jeszcze nie wiem czy mnie stac. pozdrawiam
-

Golf WRC - Berbeć