Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
mała prędkość
nie wiem co mam zrobić a wiem że coś jest nie tak. Golfik 1.9 tdi 94 r 90 KM jedzie mi na 5 biegu do 120 potem tak jak by ktoś trzymał za zderzak i nie idzie dalej. dopiero jak popuszczę i znowu dodam gazu to lekko wyżej idzie. z rana mi troszki dymi z rury i nie wiem czy to istotne "zaworek od sterowania ciśnienia w turbinie (czyli słynny N75)" mi stuka jak kluczyk przekręcę. Niepowim- mocny jest. a;e brak dużych prędkości.
Bo liczy się Agresja:P
-

kk07 - Czytacz
Wykrecic go, tzn odkrecic 2 srubki od puszki filtra powietrza i zdjac opaske... Wtedy zobacz jak go wyjmiesz,czy nie jest zasyfiony...
-

Karol B. - Members
żadko bywa aby pierburg padł- ale to 4um wiec to zadko zmienia sie w czeste...
kk07, jedź autem na komputer na diagnostyke... kopci ci na jaki kolor jak go odpalasz...
moze bedzie kwestia ustawienia kata wtrysku i dawki paliwa...
jak masz kolesia który jedzi też TDIliem 90konnym to przełuż od niego górna część filtra i sie przejedź - bedziesz wiedział czy wina przepływki czy nie...
kk07, jedź autem na komputer na diagnostyke... kopci ci na jaki kolor jak go odpalasz...
moze bedzie kwestia ustawienia kata wtrysku i dawki paliwa...
jak masz kolesia który jedzi też TDIliem 90konnym to przełuż od niego górna część filtra i sie przejedź - bedziesz wiedział czy wina przepływki czy nie...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Bez logow dynamicznych mozesz wrozyc z fusow. n75, przeplywomierz, moze turbina, a moze prozaiczna przyczyna nieszczelnych przewodow cisnieniowych?
Moze ktos z twoich okolic dysponuje kablem i laptopem z vag-comem. I diagnoza nie polega tylko i wylacznie na sczytaniu bledow i ich skasowaniu ale wyciagniecia wnioskow z tych bledow oraz diagnozie dynamicznej, preferowane grupy w tym przypoadku 003,008,011
Moze ktos z twoich okolic dysponuje kablem i laptopem z vag-comem. I diagnoza nie polega tylko i wylacznie na sczytaniu bledow i ich skasowaniu ale wyciagniecia wnioskow z tych bledow oraz diagnozie dynamicznej, preferowane grupy w tym przypoadku 003,008,011
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk