Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
komputer
gdzie znajduje się komputer w 1,9 TDI 90 KM ?
-

tyberianki - Czytacz
wydaje mi sie ze musisz sciagnac ta plastikowa blende na ktorej sa zamocowane wycieraczki ale moge sie mylic...
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
jak juz dostaniesz sie do komputera to aby odpiąć od kostki trzeba przesunąć zabezpieczenie, ja nie wiedziałem i ułamałem w swoim.
- rafał powała
- Berbeć
a to ciekawe, po zdjęciu podszybia widzę silniczek wycieraczki i wtyczkę do której nic nie jest podpięte
-

tyberianki - Czytacz
jaka to wtyczkatyberianki napisał(a):i wtyczkę do której nic nie jest podpięte
a jeśli rozebrałeś całe podszybie to czy nie ma go przypadkiem z drugiej strony koło filtra kabinowego-

marcinkoz2910 - Members
-

Zico63 - Members
-

marcinkoz2910 - Members
tyberianki, musisz zdiąc podszybie od str.pasarzera 4 kołki i przesówka na srodku połowek....
wyjmujesz to i masz kompa na stelarzu. najpierw zdejmujesz wężyk z niego po tem przesuwasz zabezpieczemnie w stronę silnika i kosta sie wypina... potem odkręcasz nakretkę i śrubke i przesówasz stelarz w strone filtra i musisz delikatnie nim pomanewrować aby go wyjac........
wyjmujesz to i masz kompa na stelarzu. najpierw zdejmujesz wężyk z niego po tem przesuwasz zabezpieczemnie w stronę silnika i kosta sie wypina... potem odkręcasz nakretkę i śrubke i przesówasz stelarz w strone filtra i musisz delikatnie nim pomanewrować aby go wyjac........
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
w piątek lub sobotę zdejmę jeszcze raz podszybie i zobaczę oraz zrobię zdjęcia tej wtyczki, zastanawiam się przy okazji czy komputer odpowiada za tempo poruszania się wycieraczek, bo dziwnym sposobem zostało mi tylko najszybsze tempo, a co się stało z dwoma pozostałymi, czyżby to wina komputera? 

-

tyberianki - Czytacz