Nie nie. Jedyny mankament to brak ładowania. Nic wiecej.
Pompe wody mam na drugim pasku.
To koło napędza alternator i sprężarke klimatyzacji.
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ja bym radził jak masz juz sciągniete to koło to niemasz juz wiele żeby dostać się do tego trybika z klinem co jest na wale i go wymienić kosztuje ono + - 50 zeta a kłopotu za oszczędisz. TAK SZCZERZE RADZE!!!!!!!!!
-

krysek0309 - Badacz tematu
-

krysek ale kolega ma tdi wiec niema klinu jak my w td, tylko ma inne kolo na rozrzadzie ma tzw polksiezyc ktory bardzo zadko sie psuje ale rowniez moga byc z nim klopoty jesli wlasnie by kolega za dlugo jezdzil z takim kolem jak mial teraz, ogolnie wlasnie w tdi kolo pasowe jest juz poprawione tylko w td magicy z vw troszke temat z klinem popsuli ale jak sie daje nowe kolo co 2 zmiane rozrzadu do tego nowa sroba zawsze przy rozkrecaniu rozrzadu dobre nM to niema klopotow z klinem
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

krysek0309 napisał(a):ja bym radził jak masz juz sciągniete to koło to niemasz juz wiele żeby dostać się do tego trybika z klinem co jest na wale i go wymienić kosztuje ono + - 50 zeta a kłopotu za oszczędisz. TAK SZCZERZE RADZE!!!!!!!!!
W TDI jest zupełnie inaczej zamontowane koło na wale niż w twoim TD. Tu nie ma tego klina.
- rafal_z_ph
- Czytacz