otóż dręczy mnie ostatnio pare rzeczy w golfie
1. Prędkościomierz czasem sie zawiesza i jak dodaje gazu to załapuje po kilku sekundach ale nie zawsze czasami tylko
2. Wskaźnik kilometrów przy przyspieszaniu jest nieruchomy a nagle wskoczy o 5km/h i też zdarza sie to tylko czasami
3. Kontrolka od przegrzania sie silnika czy od czego ona tam jest cały czas miga nawet jak silnik jest zimny gdy sie nagrzeje zgasze i odpale ponownie wtedy przestaje migać (termostat był wymieniany) płyn był uzupełniony
4. Ręczny jest słaby jak go naciągnąć, kiedyś miechanik mi naciagał ale nie poczułem żadnej rużnicy może mnie zrobił w h***
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
4. Ręczny jest słaby jak go naciągnąć, kiedyś miechanik mi naciagał ale nie poczułem żadnej rużnicy może mnie zrobił w h***
wyjmij z tyłu popielniczke i bedziesz miał śrubki
do podciągnięcia recznego-

BialyUst - Members
SZUKAJMuscl napisał(a):3. Kontrolka od przegrzania sie silnika czy od czego ona tam jest cały czas miga nawet jak silnik jest zimny gdy sie nagrzeje zgasze i odpale ponownie wtedy przestaje migać (termostat był wymieniany) płyn był uzupełniony
http://www.golf3.pl/topics9/mruga-kontr ... rolka+wody
A te dwa pierwsze pytania napisz po ludzku bo nie wiem o co chodzi...
Ad.4
szczęki/klocki są dobre? może już się skończyły i nie ma co naciągać?-

marcinkoz2910 - Members
Muscl napisał(a):3. Kontrolka od przegrzania sie silnika czy od czego ona tam jest cały czas miga nawet jak silnik jest zimny gdy sie nagrzeje zgasze i odpale ponownie wtedy przestaje migać (termostat był wymieniany) płyn był uzupełniony
To ostatnio byl o tym moj temat
W moim przypadku pomogla rada "wyjac zbiorniczek, wlac do niego 2 butelki octu spirytusowego, cilit bang, pomieszac i zostawic na noc, wyplukac dokladnie woda, i wlozyc do samochodu"VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
1. poprawka - Stoje na światłach obroty silnika 1000 zapala sie zielone włąnczam jedynke dwójke i obrotomierz dopiero wskakuje i pokazują ze jest wciśnięty gaz
2. poprawka - jade 70km/h wciskam gaz wskazówka od prędkości dalej wskazuje 70 i po 2 sekundach wskakuje o 5km/h więcej
marcinkoz2910 - klocki i tarcze sa dobre
2. poprawka - jade 70km/h wciskam gaz wskazówka od prędkości dalej wskazuje 70 i po 2 sekundach wskakuje o 5km/h więcej
marcinkoz2910 - klocki i tarcze sa dobre
-

Muscl - Czytacz
1. Pasek za luźny lub słaby styk na piniach alternatora (wyczyścić przewody)
2. Impulsator w skrzyni biegów się kończy
co do ręcznego to tak jak napisał BialyUst, albo poszukaj na 4um było o tym nie raz
2. Impulsator w skrzyni biegów się kończy
co do ręcznego to tak jak napisał BialyUst, albo poszukaj na 4um było o tym nie raz
-

marcinkoz2910 - Members
Jak padnie to nie będzie pokazywał prędkości oraz nie będzie zliczał przejechanych kilometrów
Koszt za używany oryginał około 100zł nie wiem jak teraz się cena trzyma
Koszt za używany oryginał około 100zł nie wiem jak teraz się cena trzyma
-

marcinkoz2910 - Members
Muscl napisał(a):Ten Impulsator to jest coś poważnego ? co sie stanie jeśli całkiem padnie ? drogie takie coś ?
Inaczej czujnik predkosci
nie bedziesz mial predkosci jedynie
Znajduje sie on w skrzyni
Cena od 50-100zł
...
jak masz od kogo to pozycz licznik na podmiane i sprawdz bo moze to licznik ma
a. bo cos za duzy rzeczy na raz z tym licznikiem sie dzieje
..-

K@mil - POMOCNIK

A jeszcze jedno pytanie które nasunęło mi się po wypowiedzi kamila
Przejechane kilometry zlicza normalnie czy nie? Bo idąc tropem licznika to może to on zdycha
Przejechane kilometry zlicza normalnie czy nie? Bo idąc tropem licznika to może to on zdycha

-

marcinkoz2910 - Members
• Strona 1 z 1