kupilem sobie interfejs diagnostyczny skoda,audi,vw, i jakil go uraczyc programem i najlepiej zeby byl bezplatny i dobry,gdzie go szukac?
[ Dodano: 2009-03-06, 17:39 ]
dodam ze jest to firmy viaken czy cos
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
franek,mi pod interfejsem VIAKENA program VAG VOM 311.2 chodzi bez problemu
Nie każdy program chodzi pod danym interfejsem to taka uwaga
Nie każdy program chodzi pod danym interfejsem to taka uwaga
- Pruszkowiak
- Berbeć
Witam!!! kupiłem sobie kabel
( http://www.allegro.pl/item621958663_vag ... am_pl.html <=cos takiego ) i mam mały problem ponieważ po podłączeniu się do samochodu ( golf III 1.9 D) i uruchomieniu programu polski vag 4.9 przy diagnozowaniu ABS wszystko jest OK (pokazalo mi nawet błąd 287 Czujnik liczby obrotów tylny prawy-G44 brak osprzętu / nie związany ze sprzętem) ale gdy próbuję diagnozować inne elementy np. centralny zamek to nie może się połączyć z samochodem ( jest jakis błąd z portem COM). Co mam źle ustawione skoro przy badaniu ABS działa natomiast przy badaniu innych elementów jest brak połączenia?
Mam laptop HP z Vistą i ustawiłem sobie menedzerze urządzen port com nr 1.
( http://www.allegro.pl/item621958663_vag ... am_pl.html <=cos takiego ) i mam mały problem ponieważ po podłączeniu się do samochodu ( golf III 1.9 D) i uruchomieniu programu polski vag 4.9 przy diagnozowaniu ABS wszystko jest OK (pokazalo mi nawet błąd 287 Czujnik liczby obrotów tylny prawy-G44 brak osprzętu / nie związany ze sprzętem) ale gdy próbuję diagnozować inne elementy np. centralny zamek to nie może się połączyć z samochodem ( jest jakis błąd z portem COM). Co mam źle ustawione skoro przy badaniu ABS działa natomiast przy badaniu innych elementów jest brak połączenia?
Mam laptop HP z Vistą i ustawiłem sobie menedzerze urządzen port com nr 1.
- maciej477
- Berbeć
• Strona 1 z 1