Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
tak jak Sotom pisal Ty masz troche inna rurke niz u mnie ale mysle ze cena sie wiele roznic nie moze, ja ją zakleilem i w sumie juz miesiac tak jezdze ale jezeli tylko wpadna pieniadze to ją wymienie i bede mial spokoj, jezeliby kosztowala 150 to juz dawno bym mial ja wymieniona
-

pawel_ns - Members
zalezy jak zakleisz ale i tak sie boje na tym jezdzic, musisz poszukac po szrotach tej rurki, albo pytac tych ludzi co handluja czesciami na allegro czy takiej nie maja... na szrocie chca z 30zl za nia a na allegro ze 100 tylko ze do tego węza trzeba miec szczescie
-

pawel_ns - Members
gullczas. ta rurka nowa kosztuje ponad 150zł z tego co pamiętam. napewno nie kosztuje 200zł. mi udało sie załatwic używkę za 40zł. jutro jak bede miał chwile to zrobie zdiecie i pokaże wam co ja zrobiłem sobie ze starej rury ,na wszelki wypadek ja sobie zostawiłem.
a jesli by komus pekła ta rura która jest na zielono zaznaczona to jej numerek jest 1H0 145 828C
a jesli by komus pekła ta rura która jest na zielono zaznaczona to jej numerek jest 1H0 145 828C
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
aha no 150 zl moge dac bo nowa to nowa kupie czasem uzywaną i po 2 miesiacach znów mi peknie albo cos zobaczymy narazie z vw w poznaniu sie nie odzywaja bo im maila wysłałem a pozdobno tam maja tanie czesci
[ Dodano: 2008-08-26, 15:01 ]
a wiec dla zainteresowanych zamówiłem dzis sobie ta rurke co mi pękła i tak jedna kosztowała 177 zł albo druga 122 zł tak mi przez tel powiedzieli dzis pojechałęm do poznania i wzioł sobie gościu z serwisu nr silnika i nadwozia mojego VW i okazało sie ze rurka ta gumowa kosztuje 122 zł 30 gr. czas oczekiwania na nia to 2 dni. mam jeszcze jeden problem bo teraz jak przygazuje mu i chce wyprzedzic dynamicznie to w okolicach 2000 obrotów taki gwizd sie pojawia ale jak powoli dodam gazu to nie;/ spotkał sie ktos z takim czyms?
[ Dodano: 2008-08-26, 15:01 ]
a wiec dla zainteresowanych zamówiłem dzis sobie ta rurke co mi pękła i tak jedna kosztowała 177 zł albo druga 122 zł tak mi przez tel powiedzieli dzis pojechałęm do poznania i wzioł sobie gościu z serwisu nr silnika i nadwozia mojego VW i okazało sie ze rurka ta gumowa kosztuje 122 zł 30 gr. czas oczekiwania na nia to 2 dni. mam jeszcze jeden problem bo teraz jak przygazuje mu i chce wyprzedzic dynamicznie to w okolicach 2000 obrotów taki gwizd sie pojawia ale jak powoli dodam gazu to nie;/ spotkał sie ktos z takim czyms?
- gullczas
- Berbeć