hej mam mały problem zrobiła ma sie dziurku w ic czy mozna ją zalutowac zwykłą cyna lub zakleic jakims klejem czy cuuuus
jak sie jej pozbyc???
dodam ze dzurka jes na metalowej czesci ic nie na plastiku i ma wielkosc ok1.5mm
pozdro
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
- piotr0488
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

TOMEK 84 - Members
A propos, chciałbym się dowiedzieć czy można samemu zamontować intercooler do golfa VR6 z Passata b5 1.8 20V?? Chciałby swojemu golferkowi dodać trochę wigoru, tzn jeszcze więcej
Jeżeli mozna go podłączyć, to mógłby ktoś mi schematycznie wyjaśnić jak? Nie chodzi mi o metody łączenia, ale co po czym powinno być podłączone, z resztą sobie poradzę
Jeżeli mozna go podłączyć, to mógłby ktoś mi schematycznie wyjaśnić jak? Nie chodzi mi o metody łączenia, ale co po czym powinno być podłączone, z resztą sobie poradzę

Znalazłem auto, które będę nie tylko szanował, będę je wielbił 

-

Lester S. - Czytacz
no raczej tak he he bez niej się nie obejdzie bo to ona pompuje powietrze do ic zeby je schłodzic a puzniej do silnika
za duzo kasy i roboty przy tym ale jak bys tam wstawił turbinke i ic i bys wszystko zgrał to niezle by wymiatał
[ Dodano: 2008-11-17, 18:22 ]
masz jeszcze kta???jak tak to wywal go i strumienice wstaw
załóż sobie filtr stożkowy będzie lepiej oddychał i dzwięk mu sie zmieni

za duzo kasy i roboty przy tym ale jak bys tam wstawił turbinke i ic i bys wszystko zgrał to niezle by wymiatał
[ Dodano: 2008-11-17, 18:22 ]
masz jeszcze kta???jak tak to wywal go i strumienice wstaw
załóż sobie filtr stożkowy będzie lepiej oddychał i dzwięk mu sie zmieni

-

TOMEK 84 - Members
• Strona 1 z 1