Witam wszyskich milosnikow Golfa3!juz nie wiem co mam sprawdzic w swoim golfie...od jakiegos czasu zaczol odpalac co raz to gorzej! mowiac na granicy rozladowania akumulatora ale odpalal!Dwa dni temu byl mrozik jakies -6 i juz go nie odpalilem!!!po pierwsze akumulator byl juz do niczego wiec kupilem nowy i po paru godzinach zamontowalem do auta i odpalil po paru kreceniach i podgrzani swiec!Przejechalem pare kilometrow i odpalal za kazdym raze lecz na drugi dzionek nie odpalil nawet nic nie zagadal!!!!!pilowalem dobre 15min do rozladowania akumulatora a on dalej nie pali ani niedrgni! co to moze byc??????na zacig odpala!pomocy.................
[ Dodano: 2008-02-18, 08:02 ]
Kto mi odpowie???
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

pawel_ns - Members
ale mi akumulatora nic nie rozladowuje!!!!po prostu nie chce odpalic przed chwilka sprawdzalem czy jest doplyw paliwa no i jest w dodatku znalalem stopiony bezpiecznik pod kokpitm ktury znajduje sie po stronie kierowcy.Wymienilem ale bateria juz jest slaba wiec nie prubowalem znow zakrecic silnikiem poczekam az sie pod laduje i zaczne od nowa hi hi jak ja to lubie 

- Koniu
- Berbeć
Jeśli ten stopiony bezpiecznik co wymieniłeś znajdował się w komorze silnika nad zbiorniczkiem płynu chłodniczego, to jest to bezpiecznik od świec żarowych. Jego wymiana powinna pomóc.
-

virus_wrona - Badacz tematu
• Strona 1 z 1