golf 3 1z zmiana komputera co jeszcze

Wszystkie informacje o silnikach diesla.

Moderator: Moderator

golf 3 1z zmiana komputera co jeszcze

Postprzez bartuuuussss » 5 mar 2014, o 09:57

Mam takie pytanie czy przy zmianie komputera trzeba zmienic cos jeszcze np. stacyjke?
bartuuuussss
Czytacz
 
Posty: 58
Dołączył(a): 15 mar 2013, o 18:59
Lokalizacja: Katowice

golf 3 1z zmiana komputera co jeszcze

 

Postprzez palio » 5 mar 2014, o 10:00

Nic nie trzeba zmieniać. Odpinasz stary ECU podpinasz nowy i po sprawie.
Pytanie tylko czy posiadasz immo? Bo jak tak to trzeba będzie zrobić adaptacje.
Avatar użytkownika
palio
Administrator
 
Posty: 3884
Dołączył(a): 24 mar 2010, o 20:45
Lokalizacja: Fajsławice
Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez bartuuuussss » 5 mar 2014, o 10:18

Posiadam, ale jak zmienie mu stacyjke to będzie dobrze?
bartuuuussss
Czytacz
 
Posty: 58
Dołączył(a): 15 mar 2013, o 18:59
Lokalizacja: Katowice

Postprzez palio » 5 mar 2014, o 11:09

Łatwiej i szybciej zrobić adaptacje immo . 2 minuty roboty.
Avatar użytkownika
palio
Administrator
 
Posty: 3884
Dołączył(a): 24 mar 2010, o 20:45
Lokalizacja: Fajsławice
Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez bartuuuussss » 5 mar 2014, o 14:51

Jak?
bartuuuussss
Czytacz
 
Posty: 58
Dołączył(a): 15 mar 2013, o 18:59
Lokalizacja: Katowice

Postprzez palio » 5 mar 2014, o 14:55

vag - silnik - immo - adaptacja - kanał 00 test i zapisz
Avatar użytkownika
palio
Administrator
 
Posty: 3884
Dołączył(a): 24 mar 2010, o 20:45
Lokalizacja: Fajsławice
Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez bartuuuussss » 5 mar 2014, o 20:50

Nie mam dostępu
bartuuuussss
Czytacz
 
Posty: 58
Dołączył(a): 15 mar 2013, o 18:59
Lokalizacja: Katowice

Postprzez palio » 5 mar 2014, o 20:52

bartuuuussss napisał(a):Nie mam dostępu


Nie pełna wersja vaga.
Avatar użytkownika
palio
Administrator
 
Posty: 3884
Dołączył(a): 24 mar 2010, o 20:45
Lokalizacja: Fajsławice
Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez bartuuuussss » 15 mar 2014, o 19:12

mam jedynie elm 327
bartuuuussss
Czytacz
 
Posty: 58
Dołączył(a): 15 mar 2013, o 18:59
Lokalizacja: Katowice

Postprzez palio » 15 mar 2014, o 19:14

To tutaj nie pomogę :kwasny:
Avatar użytkownika
palio
Administrator
 
Posty: 3884
Dołączył(a): 24 mar 2010, o 20:45
Lokalizacja: Fajsławice
Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez bartuuuussss » 15 mar 2014, o 19:31

co musiałbym mieć?
bartuuuussss
Czytacz
 
Posty: 58
Dołączył(a): 15 mar 2013, o 18:59
Lokalizacja: Katowice

Postprzez palio » 15 mar 2014, o 19:47

Ja używam VCDSa.
Avatar użytkownika
palio
Administrator
 
Posty: 3884
Dołączył(a): 24 mar 2010, o 20:45
Lokalizacja: Fajsławice
Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Następna strona

- - -



Powrót do Silniki diesla

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości