Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
odradzam shell i stacje typu tesco i auchan
no i pamiętajcie o tym żeby zawsze zabierac ze stacji paragon bo jak wam auto nawali 50 metrów za stacją to bez paragonu możecie tylko lawete wezwac albo pchanko do domciu. jezeli wybierzecie ta drugą opcje ( tańsza) to nie zapomnijcie o ogrzewaniu tylnej szyby 
no i pamiętajcie o tym żeby zawsze zabierac ze stacji paragon bo jak wam auto nawali 50 metrów za stacją to bez paragonu możecie tylko lawete wezwac albo pchanko do domciu. jezeli wybierzecie ta drugą opcje ( tańsza) to nie zapomnijcie o ogrzewaniu tylnej szyby 
-

buli84gt - Czytacz
Mają bejce ostatni wypust E46 330D tankowałem tylko na stacjach Shell Vpower i nigdy mnie nie zawiodła a jak wiadomo comonrel czy jakoś tak się pisze jest bardzo czuły na jakość paliwa.
Raz zatankowałem na Orlenie i powiedziałem stop samochód wogóle nie przyspieszał tak ja po Vpower.
Ale samochodzik poszedł na złom i w jego miejsce wskoczył cosworth. spalanie co prawda 2,5 razy większe ale coś za coś.
Raz zatankowałem na Orlenie i powiedziałem stop samochód wogóle nie przyspieszał tak ja po Vpower.
Ale samochodzik poszedł na złom i w jego miejsce wskoczył cosworth. spalanie co prawda 2,5 razy większe ale coś za coś.
-

sierars1 - Czytacz
to dobry sposób z dolewaniem tego denaturatu czy lepiej nie robic takich mieszanek???
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe